Тя разкри тайната на вечната младост! (Няма да повярвате на колко години е!)

На колко години е всъщност?

Има  ли начин да изглеждаме в пъти по-млади, отколкото сме в действителност? Отговор на този въпрос дава японката Масако Мизутани.

Младата дама е определяна като „Кралицата на вечната младост”. И не случайно! В момента тя е на 48 години, а изглежда малко над 20-те. Масако Мизутани е родена през 1968 година. Майка е на две пораснали деца, а от няколко години и щастлива баба.

Японката често споделя, че чувства перфектно за годините си, а тайната на вечната младост се крие не само в гените, но и в начина й на живот. За да поддържа тялото си в перфектна форма, Масако Мизутани посвещава ежедневно по пет часа на себе си.

 Денят й започва във фитнес залата, следва поредица от масажи и козметични процедури, които целят да заличат следите на времето. Японката спазва и „железен” хранителен режим.  В основното й меню, което е разделено на 4 хранения дневно, влизат задължително пресни плодове и зеленчуци, ядки, млечни продукти и голямо количество вода. Денят й не минава без разходка в парка, както и среща с приятелки, които я зареждат с положителни емоции. Но най-важната съставка в „рецептата й за вечна младост” е положителната нагласа към живота. „За да се чувстваш и изглеждаш перфектно, трябва да се радваш на живота. Защото вътрешното щастие се отразява на цялостната визия”, коментира 48-годишната Масако Мизутани.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.