27-годишен шокира журито на „Тайланд търси талант” (ВИДЕО)

Нунтрита Кхампринанон в „Тайланд търси талант”

27-годишен шокира журито на „Тайланд търси талант”. Нунтрита Кхампринанон се появи на сцената като жена, представяща се за Белл Нунтита. Секунди след като се изправи срещу съдиите, пя едновременно с мъжки и женски глас, а публиката буквално пощуря.

Оказа се, че Нунтрита Кхампринанон е транссе*суален мъж, които от години приема женски хормони. „Хората винаги са ми се подигравали”, сподели зад кулисите на "Тайланд търси талант" Нунтрита, отбелязвайки, че никога не е получавал подкрепа дори от семейството си. „Баща ми ме пребива редовно, надявайки се, че ще променя ориентацията си”, призна с мъка представящата се под женско име Белл Нунтита и допълни „Татко, обичам те!”.

Представителите на журито бяха шокирани от изпълнението. „Успя да ме заблудиш”, обърна се към певеца един от съдиите, а другият добави, че още с излизането си на сцената Белл му заприличала на мъж. „Когато си промени гласа, вече нямах съмнение”, каза съдията.

Клипчето с изпълнението на  Нунтрита Кхампринанон от „Тайланд търси талант” е истински хит в интернет пространството. До момента е гледан над два милиона пъти, отбелязва „Блиц”.

Вижте го:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.