Тачо заряза Калканджиева за втори път! Вижте новата му!

Тачо на Жени Калканджиева се обвърза с Антония

Тачо заряза Жени Калакнджиева за втори път. С бракът на шестата по красота в света окончателно е свършено, гласи последната клюка.

Само няколко седмици след като се върна от Испания и заживя отново с Жени Калканджиева, Стефан Манов се обвърза с нова красавица. Тачо промени състоянието с и във Facebook  от „женен” на „обвързан” с мистериозна дама на име Антония, която ако съдим по снимките й в социалната мрежа е между 25 и 30 години, пише „Всеки ден”. Засега остава загадка с какво се занимава новата на Тачо, както и как двамата са се запознали.

За това, че в крайна сметка Тачо ще зареже и Жени, и Зорница Линадрева прогнозира и самата моделка. Пред Венета Райкова Зорница обяви, че е твърде вероятно Стефан Манов да продължи живота си с трета жена. Дали Линдарева е знаела за отношенията на Тачо и Антония,или просто думите й се оказаха пророчески, може само да гадаем.

Покрай забежите на Стефан Манов пък Жени Калканджиева все по-често посяга към алкохола. Това е и причината често предаването й да се води само от екранната й партньорка Мая Савова.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.