Юлияна Плевнелиева бясна! Съдружникът й вдига сватба!

Юлияна и Камен се забавляват на морето

Първата дама Юлияна Плевнелива се раздира от ревност. Съдружникът й Камен Станев, който според клюките, й е много повече от приятел и колега, подготвя сватба.

Компютърният специалист е купил годежен пръстен за друга своя колежка Петя, а сватбата ще бъде през пролетта, разкрива „Всеки ден”. Това е и причината Юлияна Плевнелиева да не бъде на себе си. Дълго време Плевнелиева се опитвала да задържи любимия си. Скъпите почивки и подаръците, които му правила обаче не били достатъчни.

За това, че отношенията между Камен Станев и Юлияна Плевнелиева са преминали границата на приятелството се заговори още преди няколко години, когато двамата бяха щракнати от папараци да се разхождат прегърнати по софийските улици. Наскоро пък се появиха снимки от общата им ваканция на морето.

Въпреки че обичала Камен, Юлияна не била готова на развод, разкриват пред „Всеки ден” близки до бизнесдамата. Освен заради децата, Плевнелиева не искала да разваля семейството си и заради процедурата по подялба на имуществото, тъй като при всички случаи, ощетената щяла да бъде тя.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.