Сакалиев със 700 бройки! Вижте ВИП завоеванията му!

Къщата на VIP Brother 2013 е приютила един от най-големите родни свалячи, разбра LifeStyleBG.com. През леглото на Стойко Сакалиев са минали около 700 красавици, сред които няколко известни българки.

Самият Сакалиев отказва да разкрие бройката си, по простата причина, че за разлика от Митьо Пищова никога не е правил списък със завоеванията си. Близки до футболиста обаче разкриват – бил е със 700 представителки на нежния пол, твърди „България днес”. Като истински донжуан Сакалиев не може да задържи жена до себе си за повече от няколко месеца. Единствените изключения може би са майката на детето му Жулвена, с която дели 4 години от живота си и красавицата Рая, с която за малко не стигна до олтара. Всички останали връзки приключват бързо, а футболистът дори не помни имената на някои от любовниците си.

Днес плейбоят отново е обвързан. Но дали мистериозната дама ще успее да го укроти? Приятели на Стойко Сакалиев разкриват, че сред ВИП завоеванията на футболиста са Зейнеб от Big Brorther, Катето Евро, Соня Васи, Ваня Щерева и носителката на титлата „Мис България” Елена Тихомирова. Нито една от тях не е успяла да го задържи за повече от няколко нощи.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.