Стойко Сакалиев и Йоана – новата двойка във VIP Brother!

Нова двойка се заформя във VIP Brother. Стойко Сакалиев лудна по Йоана. От няколко дни футболистът се опитва да впечатли певицата с рими. Стойко дори посвети стихотворение на Йоана, в което възпява „дълбоките й сини очи”.

От ден на ден двамата си стават все по-близки. Сакалиев се оказа единственият човек в Къщата, който успя да предразположи Йоана и тя разкри личните си драми пред камерите на VIP Brother. Йоана сподели за неуспехите си в любовта, разказвайки за начина по който се провалила последната й връзка. Тя била влюбена във въпросния мъж, но той я зарязал, пише „Всеки ден”. Сакалиев също сподели за любовните си преживявания, давайки да се разбере че в лицето на певицата вижда нещо повече от приятелка.

Дали Йоана ще отговори на чувствата на Стойко Сакалиев, предстои да разберем. Въпреки че официално певицата не е ангажирана с връзка, дълбоко в себе си се надява, че един ден отново ще се събере с бащата на децата си. Само преди няколко дни съквартирантката успя да разплаче зрителите с прочувственото писмо, чрез което поиска прошка от бившия си съпруг, за когото стана ясно, че все още обича.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.