Ламбо съсипан: Мария, чакай ме! Ще дойда скоро!

Ламбо съсипан след загубата на Мария

Големият актьор Стефан Данаилов преживява изключително тежко загубата на жена си Мария Данаилова. От дни наред Ламбо не е на себе си и все още не може да си обясни, защо съдбата му я отне точно в момент, в който има изключителна нужда от рамо и опора.

„Мери, чакай ме! Ще дойда скоро!”. С тези думи Стефан Данаилов изпратил жената на живота си. Траурната церемония бе в събота. За да изкажат своите съболезнования в храма „Свети Седмочисленици” се събраха стотици близки и познати на семейството. На гробищния парк обаче бяха допуснати малцина – само най-близките. С последни сили Ламбо спазил традицията и хвърлил пръст върху гроба на любимата си и промълвил тихо да го чака скоро, споделят пред агенция „Пик” роднините на актьора.

Близките му са изключително притеснени за здравето му. Смъртта на Мария Данаилова му дойде като гръм от ясно небе, а и тепърва му предстоят още няколко курса на химиотерапия. Последното вливане било направено в четвъртък и допълнително го изтощило.  Миналата седмица пък Стефан Данаилов постъпи в болница заради сърдечните си проблеми. За щастие, докторите реагираха адекватно и успяха да го стабилизират за броени часове. След загубата на Мария Ламбо е отчаян. Близките му се молят да успее да преодолее загубата по-скоро, въпреки че са убедени, че с Мария завинаги си е отишла част от него.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.