Станка Златева спечели VIP Brother с измама? (Вижте войната във Facebook)

И тази година победителят във VIP Brother не бе пощаден. Минути след като олимпийската шампионка Станка Златева се окичи с титлата „Любимата звезда на България”, форумите и Facebook-страниците гъмжат от негативни коментари, според които победата на златното момиче е манипулирана, видя LifeStyleBG.com.

„Какъв победител е Станка?”, се питат възмутени зрители, които са категорични, че спортните й успехи не са причина за да бъде най-достойният претендент за спечелването на VIP Brother 2013. Голяма част от коментиращите са на мнение, че вотът е бил предрешен още в самото начало на формата, когато се появиха и първите слухове, че победата ще бъде подарена на Станка Златева.

Други пък са на мнение, че световната шампионка по борба е излязла последна от къщата, благодарение на Ваня Червенкова, която призова своите поддръжници да гласуват за Станка. „Благодари на Ваня за победата си, не на нас”, пише възмутен зрител под пост на златното момиче във Facebook, чрез който боркинята благодари на феновете си за мощната подкрепа.

И докато едни се възмущават, че и този път станахме свидетели на манипулация от страна на VIP Brother, то други са категорични, че който й да беше спечелил формата, нямаше да бъде пощаден от „народната любов”. „Злобни и завистливи сте и в това ви е проблемът”, обръща се към антифеновете на Станка Златева интернет потребител, а мнението му е подкрепено от десетки други.

 

Вижте малка част от коментарите във Facebook:

Честна ли беше победата на Станка Златева и кой трябваше да спечели VIP Brother? Дайте своето мнение под публикацията.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.