Ще спре ли Facebook на 15 март 2014?

Facebook спира на 15 март?

Съобщение за „смъртта” на Facebook шокира милиони потребители от цял свят. От няколко дни из социалната мрежа с мълниеносна скорост се разпространява новината, че Facebook ще бъде спрян на 15 март 2014 година.

Информацията бе разпространена от сайта weeklyworldnews.com. Изданието публикува и интервю със създателя на най-голямата социална мрежа Марк Зукърбърг, който е категоричен, Facebook е излязъл извън контрол и „тази лудост” трябва да бъде прекратена. Според изданието, Зукърбърг взел решение точно на 15 март 2014 да спре завинаги Facebook, тъй като стресът, свързан с работата, съсипал живота му. “Свалете снимките си, ако искате да ги видите отново. На 15 март няма да имате достъп до профилите си”, призовал създателят на Facebook.

На пръв поглед обаче тази новина звучи абсурдно! Защо му е на Макс Зукърбърг да загроби бизнес за милиарди? И то само няколко седмици, след като брои 19 милиарда долара за приложението WhatsApp! Ако иска да води спокоен начин на живот пък, със сигурност ще се намерят желаещи, които да купят бизнеса му. И не на последно място – подобни „новини” се появяват всяка година. Последната дата за спирането на Facebook беше 15 май 2013 година.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.