Смях! Разкриха „голямата” награда във VIP Brother 2013!

Разкриха голямата награда във VIP Brother 2013

Седмици наред зрителите на VIP Brother се питат каква ще бъде голямата награда, която победителят в шоуто ще получи. До момента от екипа на предаването не са коментирали официално тази информация, което пък стана причина за множество предположение и догадки, а феновете единодушно стигнаха до извода, че награда въобще няма да има. И се оказаха прави!

По време на вчерашния лайф коментаторът Юлиян Константинов попита Ники Кънчев каква всъщност ще бъде голямата награда и дали въобще ще има такава. „Освен дипломата победител във VIP Brother 2013, какво друго печели последният участник?”, поинтерсува се бившия брадър, а Ники Кънчев отговори с голяма увереност, че победителят ще се окичи с приза „любимата риалити звезда на България”. „Това си е титла”, опита се да защити позицията си Кънчев, който в аргументите си стигна и по-далеч, обяснявайки, че това всъщност въобще не е малко, тъй като един ден победителят с гордост може да отбележи в автобиографията си, че е спечелил VIP Brother???

Минути след признанията на Ники Кънчев зрителите не можаха да скрият възмущението си от решението на Големия брат. А как ли ще реагира победителят, когато получи „почетния” приз, предстои да разберем.

В същото време се заговори за тайни договорки с продуцентите на VIP Brother, според които победител в шоуто няма да бъде нито един от сочените до момента за фаворити в шоуто. Кой ще спечели, вижте ТУК>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.