След унижението в „Къртицата”: Калоян заби ново гадже! (СНИМКИ)

Бившият на Рут Колева с ново гадже

Калоян забрави Рут Колева

След унижението, което преживя в „Къртицата” Калоян Трифонов забрави Рут Колева. Бившият на певицата, която го заряза пред цяла България заради баскетболиста Любо, е успял да се отърси от кошмара и дори вече има нова любов, разкрива „Всеки ден”.

От няколко седмици, Калоян излиза с колежката си Александра Елезова, с която заедно учат в НАТФИЗ. „Освен, че е много красива, Алекс е 100 класи над Рут”, коментират близки до двойката. По думите им, Александра е изключително възпитано и добро момиче. Двамата с Калоян имат много общи интереси, а връзката им се задълбочава с всеки изминал ден.

В същото време Рут Колева обяви, че ще заведе дело срещу бившия си за изнудване и заплахи. Звездата от "Къртицата" разказа, че малко след аборта, Калоян си позволил да й отправи куп заплахи в чата, включително и за смърт. Изоставеният младеж дори пожелал на певицата никога да не радва на деца и да умре в самолетна катастрофа. Дни след това той започнал да я изнудва за пари. И тъй като не получил исканата сума, Калоян решил да й отмъсти като я напада чрез медиите.

А това е жената, която зае мястото на Рут Колева в сърцето на Калоян:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.