След напускането на Ани и Виктор: bTV скрои подъл номер на „Нова телевизия”!

bTV краде едно от лицата на "Нова телевизия"

Дни след като от „Нова телевизия” се похвалиха, че са успели да привлекат в екипа си топ-водещите Ани Цолова и Виктор Николаев, bTV  успяха да скроят подъл номер на конкурентите си. Клюката гласи, че от медията водят преговори с един от най-дългогодишните служители на „Нова”.

Става въпрос за Николай Дойнов. Журналистът е получил предложение да заеме мястото на Виктор Николаев в сутрешния блок на bTV. „Той все още мисли, но по всяка вероятност ще приеме предложението”, споделят близки до Николай Дойнов. Новинарят бил бесен на шефовете си и се чувствал недооценен. Ники не могъл да приеме факта, че работи в медията от самото й създаване, а ръководството го е изтикало в девета глуха, пише „Всеки ден”.

Чашата обаче преляла, когато Николай Дойнов разбрал, че „Нова телевизия” е приела в семейството си Ани Цолова и Виктор Николаев. При това двамата щели да получават по 15 000 месечна заплата. „Това е прекалено. Аз от 20 години съм тук, а заплатата ми е 4 пъти по-ниска”, оплаквал се Дойнов.

Дни след това получил и предложението от bTV. Дали Ники Дойнов ще се подаде на изкушението и ще напусне екипа на „Нова телевизия”, предстои да разберем.

 

категории: 

Коментари

Comment: 
Ами дето се казва... каквото повикало, такова се обадило.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.