Слави бесен! Тодор Башиянов се издъни за втори път?! (ВИДЕО)

 Слави Трифонов не даде думата на Тодор Башиянов

Слави Трифонов пренебрегна новия актьор в шоуто си Тодор Башиянов. По време на актьорската вечер снощи Дългия отказа да даде думата на новото попълнение в екипа си и вместо скеч в ефира на bTV прозвуча стара песен от репертоара на водещия, видя LifeStyleBG.com.

„Какво се случи и защо Слави не даде думата на Тодор Башиянов?”, се питат зрителите на шоуто, които очакваха да видят любимеца си в ролята на Алекси Сокачев. Вместо това актьорът просто се изяви като помощник на Астор (Краси Радков). Дори и тази му роля обаче подразни Дългия, който не разбра номера на илюзиониста и реши магията да бъде повторена за втори път. „Ти си Алекси Сокачев, нали? Махни се за малко, ако обичаш”, обърна се към Тодор Башиянов Слави и констатира, че актьорът не се справя като помощник на Астор.

Последва скеча на Мариан Бачев, който се бе въплътил в ролята на Дони, а когато Тодор Башиянов трябваше да влезе в образа на Алекси Сокачев, изненадващо излъчването бе прекъснато и вместо скеч, зрителите бяха принудени да гледат видео на стара песен с участието на Слави Трифонов.

И докато едни осъждат Дългия, че не е дал думата на Тодор Башиянов, други са убедени, че актьорът се е издънил и за да замажат гафа от екипа на шоуто са пуснали въпросната песен.

Преди няколко седмици Тодор Башиянов направи дебюта си в актьорската вечер в „Шоуто на Слави” и до такава степен изнерви Трифонов, че финалът на предаването бе обявен  10 минути по-рано от обичайния час.

Какво се случи в „Шоуто на Слави” и как водещият пренебрегна Тодор Башиянов, вижте ТУК>>>

 

категории: 

Коментари

Comment: 
tolkova e otvratitelen to3i 4ovek

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.