Прецедент! Слави Трифонов напусна собственото си предаване!

Слави Трифонов напусна собственото си предаване вбесен до краен предел. Повод за гнева на Дългия стана актьорската вечер в понеделник и в частност скеча на Тодор Башиянов, който опита да се въплъти в образа на Румен Луканов от „Сделка или не”.

Докато актьорът разменяше кутии,Слави Трифонов го гледаше с недоумения и дори на няколко пъти попита какво става. Видимо изнервен от идеята на сценаристите си, Дългия не издържа и прекъсна скеча на Башиянов. „Това беше всичко за тази вечер”, заяви Слави и бесен напусна студиото. За първи път от години насам водещият нито благодари на публиката, нито призова да го гледат на следващия ден. Нещо повече – предаването бе прекъснато 10 минути по-рано.

Реакцията на Слави Трифонов изненада както екипа, така и публиката. Зрителите недоумяваха какво в поведението на Тодор изнерви Дългия и защо се стигна до тази развръзка. Актьорът Мариан Бачев опита да оправдае поведението на шефа си и обясни пред „Всеки ден”, че проблем няма, просто понякога времето не стига. Проверка на ежедневника обаче сочи, че в действителност „Шоуто на Слави” бе прекъснато 10 минути по-рано. Вместо в 23.32 ч., както е по разписание, край на шоуто бе обявен в 23.22.

категории: 

Коментари

Comment: 
Gledase kato natroven i daje ne izkara marian bachev

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.