Слави Трифонов си пробил главата с пушка!

Слави Трифонов се ранил с ловна пушка

Слави Трифонов си пробил главата с пушката на Илия Павлов. Това обяви в интервю за „Шоу” актрисата Лилия Славова, която била свидетел на случката.

Инцидентът се случил в дома на боса на "Мултигруп" година преди да бъде разстрелян. „Бяхме се събрали за Нова година в имението на Илия и Дарина в Мидълбърг”, спомня си актрисата. В разгара на купона изведнъж от някъде се появила пушката на Илия Павлов. Слави Трифонов я взел и започнал да обяснява колко запален бил по лова. Секунди след това излязъл на двора.

Преди домакинът да го предупреди, че „пушката рита”, Слави гръмнал. „Върна се с една огромна цепнатина между очите”, разказва Лилия Славова. Актрисата е категорична, че между Трифонов и Илия Павлов никога не е имало открита вражда. „В тези мътни времена обаче не се знаеше кой от кого се пази”, разказа още Славова.

В публичното пространство отдавна се носят слухове за приятелството между Слави Трифонов и покойния бос на "Мултигруп". Твърди се дори, че Илия Павлов е финансирал продуцентската фирма на Дългия.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.