Слави Трифонов прости на Бойко Борисов!

Две години след като Слави Трифонов се закани на Бойко Борисов, че ще го изправи пред съда за клевета, шоуменът реши да пожали бившия министър-председател. Дългия се отказа от намерението си да води дело срещу лидера на ГЕРБ, съобщава “България днес”.

Повод за спора между Бойко Борисов и Слави Трифонов стана изказване на експремиера, който обяви, че водещият го напада всяка вечер в национален ефир, защото навремето му отказал да строи в градинката пред Японския хотел в София. По думите му, Трифонов купил въпросната площ, а идеята му била да построи паркинг, но Борисов така и не му дал разрешение.

Борисов да защити думите си със съответните документи. Ако не го направи значи лъже и аз ще го съдя.”, закани се още същата вечер от ефира на bTV Слави Трифонов, определяйки изказването на Борисов като долна клевета, която цели да урони имиджа му.

От своя страна Бойко Борисов не му остана длъжен и обяви, че е готов да поеме отговорност за думите си. „Ако трябва и до Страсбург ще стигна, но ще го осъдя”, бяха думите, с които Трифонов се оттегли от спора. Две години след въпросния скандал Слави  успя да прости на Бойко Борисов и в крайна сметка дело няма да има.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.