Слави Трифонов си купи мезонет за 500 бона

Слави Трифонов с апартамент за 500 бона

Слави Трифонов си купи мезонет в луксозен комплекс в полите на Витоша. Сделката шоуменът сключил преди няколко дни и лично отишъл на обекта, който все още се строи.

„Каза, че иска сам да проектира бъдещия си дом”, споделят пред вестник „Ретро” работници от строителната площадка. Апартаментът се намира в комплекс в кв. „Малинова долина” и се простира на площ от 450 кв. метра на два етажа.

Според запознати Слави е сключил доста изгодна сделка. Шоуменът платил цялата сума наведнъж заради което получил сериозна отстъпка в цената. С колко точно се е изръсил Слави Трифонов, можем само да гадаем. Според официална тарифа квадратният метър в този регион е 1120 евро. Дори и да е взел апартамента на половин цена, със сигурност джоба му е олекнал поне с 500 000 лева. В цената не влизат трите подземни гаража, които вървят с мезонета.

Крайният срок за завършване на обекта е 20 август 2014 година, което ще рече че още през следващата година Слави и приятелката му Мартина ще могат да се нанесат в луксозното жилище. „Апартаментът ще бъде обзаведен изцяло по вкуса на балерината”, коментират запознати.

Това е третото жилище в София, което притежава Слави Трифонов. Шоуменът има апартаменти в „Драгалевци” и на бул. „България”. Дългия може да се похвали и с тузарски апартамент на морето в луксозния комплекс „Порт Палас”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.