Слави се преби преди концерта на Симона

Слави се преби преди концерта на Симона

Травма попречи на Слави Трифонов да участва в концерта на Симона Иванова, който се състоя на 1 март в родния град на малката певица Свищов.

Първоначалните планове на Дългия били да излезе и да пее на една сцена със Симона Иванова и останалите талантливи деца, които взеха участие в надпреварата за сценична партньорка на г-н Андреев. Часове преди началото на концерта в Свищов обаче Дългия паднал от стол и си наранил крака. „Дойде в Свищов куцайки и обясни, че кракът го боли и не може да излезе на сцената”, коментират пред „България днес” от екипа на Дългия.

Симона, както и останалите момичета били разочаровани, че няма да пеят заедно със Слави. Водещият обаче останал зад кулисите и оказал голяма подкрепа на притеснените деца, за които това бе първият голям концерт.

С падането бедите за Слави Трифонов не свършили. На въпросния концерт, който се проведе навръх деня на Баба Марта, шоуменът пипна тежък грип, който го извади от строя за една седмица. Именно поради тази причина Слави пропусна изявата на Крисия в родния й Разград.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.