Слави реши: Ето кой ще наследи милионите му!

Кой ще наследи милионите на Слави?

Слави Трифинов реши кой ще бъде човекът, който ще наследи бизнеса и милионите му.

От няколко месеца водещият има нов съдружник. Слави е направил генерално пълномощно на годеницата си Мартина Огнянова, която официално се разпорежда с целия му бизнес. „Мартина подписва документи, води преговори и се изява като истинска шефка”, споделят пред вестник „Ретро” колеги на Слави Трифонов. По думите им, танцьорката се справя доста добре с новите си задължения, а на Слави му остава повече лично време.

„По този начин Слави й доказа любовта си. Мартина вече знае, че е най-специалната жена в живота му, макар и все още да не й е предложил брак”, коментират запознати и допълват, че Трифонов вече е взел решение – Мартина ще бъде човекът, който ще наследи милионите му.

Мартина е от богаташка фамилия и има усет за бизнес. Именно заради това Дългия не се притеснявал, че е с него заради парите. Мълвата гласи, че семейството на балерината има няколко имота в центъра на Варна и от години се издържа от наемите, които са в размер на няколко десетки хиляди евро.  „Слави винаги се е държал с Мартина като с равна именно поради тази причина”, коментират от екипа на шоуто му и припомнят, че Мартина Огнянова винаги е разполагала с пари. „Когато дойде в шоуто, тя дори харчеше повече от Слави”, спомнят си колегите на Дългия.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.