Слави позлати Крисия Тодорова! Вижте каква заплата й даде!

Слави се оказа доста щедър

Слави Трифонов позлати победителката в конкурса за сценична партньорка на г-н Андреев Крисия Тодорова. Малката звезда от Разград вече е подписала договор с „Шоуто на Слави”, а месечното  й възнаграждение е повече от добро.

Преговорите за заплатата на Крисия Тодорова водила майка й Ангелина Попова. Бившата балерина успяла да договори със Слави Трифонов месечно възнаграждение в размер на 2000 лева, твърди „Всеки ден”. Основен довод на гордата майка бил безспорният талант, който Крисия Тодорова има. Дългия пък не се колебал дълго, тъй като участието на малката певица щяло да поддържа високия рейтинг на шоуто.

Още този четвъртък ще се състои дългоочакваната среща между Крисия Тодорова и г-н Андреев. Малките ще заснемат рубриката си, която ще се излъчи в ефира на bTV в петък.

Малко след това ще бъдат и концертите по родните градове на трите финалистки в надпреварата Крисия Тодорова, Симона Иванова и Гергана Тодорова. Почти сигурно е, че първият концерт ще бъде на 1 март в родния град на Симона Свищов. Крисия пък ще пее в новия театър на Разград навръх националния празник 3 март. Дни след това на голямата сцена в родната Стара Загора ще се изяви и Гергана Тодорова.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.