Слави не уважи концерта на Крисия в Разград

Слави не уважи концерта на Крисия

Шоуменът Слави Трифонов не уважи концерта на Крисия Тодорова в Разград. Въпреки че, организирането на събитието бе по негова инициатива, Дългия така и не намери време за отскочи до родния град на Крисия и да уважи изявата й.

За сметка на това пък, за съгражданите на Крисия вчерашния 3 март бе истински празник. Желаещи да видят на живо детето-чудо от „Шоуто на Слави” се събираха на тълпи пред театъра часове преди началото на концерта.  В залата обаче бяха осигурени места едва за 600 души, които имаха покани от Слави и екипа му.

Водещи на концерта в Разград бяха сценаристите Иво Сиромахов и Филип Станев. Сред музикантите на „Ку-Ку Бенд” липсваха Годжи и Цветелина Грахич.  Но те, за разлика от Слави, имат сериозно оправдание. „За Годжи и Цветелина знаем, че са на турне в Америка,но къде е шефът Трифонов?”, се питаха местните.

На концерта в Разград освен Крисия Тодорова, пя и другата сценична партньорка на г-н Андреев Тереза, както и шест от децата, участвали в музикалния конкурс – Симона Иванова, Гергана Тодорова, Ива Цветанова, Диана Чаушева,Юлиана Мур и Карина Стоилова. Самият г-н Андреев пък развесели публиката с няколко вица. Сред гост-звездите на вечерта бяха и децата от разградския балет „Еми денс”, както и рапърът Криско. За настроението на публиката се погрижиха и актьорите от „Шоуто на Слави”.

Концертът на Крисия Тодорова ще бъде излъчен в ефира на bTV на 9 март от 20.00 часа.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.