Скандал в „Шоуто на Слави”: Годжи заряза Дългия!

Годжи заряза Слави Трифонов

Грандиозен скандал разтърси „Шоуто на Слави”. Талантливият китарист Георги Милчев – Годжи се изпокара със Слави Трифинов и заряза музикалната компания на Дългия, пише „България днес”.

Причината – отказът на Слави да продуцира чалга парчетата му. „Стига с тази чалга”, разгневил се продуцентът на „7/8”, когато Годжи му казал какви са новите му проекти. „Всички в шоуто се правят на певци и записват албуми, но последната дума винаги е на Слави”, коментират хора от екипа, допълвайки, че именно Трифонов е човекът, който преценява кое парче да види „бял свят”.

В крайна сметка Годжи преценил, че ще запише новия си албум в „Пайнер”. С компанията на Митко Димитров, музикантът реализира парчето си „Още те обичам” и смята да издава там всички си песни. „На Слави не му стана приятно, но едва ли двамата с Годжи ще се скарат за подобно нещо”, коментират запознати. Други пък не изключват възможността след напускането на „7/8” Годжи да си тръгне и от „Шоуто на Слави”. „Тръгнеш ли си от Слави Трифонов връщане назад няма”, коментират запознати, припомняйки че Дългия не поддържа контакти с онези, които по една или друга причина са го зарязали.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.