Скандално! Вижте как Тервел Пулев „поздрави” Big Brother! (ВИДЕО)

Тервел Пулев продължава да скандализира родния ефир. След флиртовете с Лияна, които бяха остро разкритикувани от зрителите и съквартирантите, боксьорът реши да „поздрави” със скандален жест Big Brother.

Видимо разстроен от последното наказание на Големия брат, който им отне процент от седмичния бюджет заради нарушаване на правилата, Тервел Пулев излезе на двора и марширувайки показа няколко пъти неприличния жест. „Стига, стига, не така”, викаше Ваня Червенкова, опивайки се да вразуми спортиста, който демонстрира пълен непукизъм.

„Това е прекалено. Тервел се дъни с всеки изминал ден”, коментират възмутени зрители на VIP Brother, които са категорични, че ако продължава да демонстрира подобно поведение със сигурност няма да остане до края в шоуто. Още със старта на VIP Brother Тервел Пулев бе сочен като основен съперник на Станка Златева във финалната битка. Сега обаче зрителите се разочароват с всеки изминал ден и нищо чудно при първа номинация да изхвърчи от Къщата.

Междувременно, Кубрат Пулев коментира участието на брат си във VIP Brother. Пред Сашо Диков Кобрата обяви, че Тервел е отказал първоначалната покана за участие в риалити формата. Няколко дни по-късно обаче счупил ръката си и нямало как да участва в състезания. Затова се съгласил да участва в шоуто. „Увериха ни, че няма да бъде просташко предаване”, каза Кубрат Пулев, допълвайки, че дали шоуто ще бъде еротично, решават самите участници.

"Поздравът" на Тервел Пулев може да видите около 18-тата минута във видеото:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.