Скандал във VIP Brother! Ето как Пламен Медаров си купи победата!

Грандиозен скандал разтърси VIP Brother шест дни преди финала. Оказа се, че зад „любовта” на зрителите към Пламен Медаров стои добре позната схема за манипулиране на вота.

Дни преди да влезе в къщата Пламен Медаров закупил стотици СИМ карти, които раздал на близки и познати, за да си осигури победа в шоуто, разкрива „Всеки ден”. За да „завалят” SMS-ите в негова подкрепа, мнимият бизнесмен инвестирал почти всичките си спестявания във въпросните карти.

За това, че става нещо нередно се усъмнили и продуцентите на VIP Brother, които били безкрайно изненадани от спасяването на Пламен. „Усетихме, че става нещо нередно и направихме проверка. Оказа се, че SMS-ите идват от едни и същи номера”, съобщават пред „Всеки ден” хора от екипа на VIP Brother, допълвайки, че не могат да разберат защо Пламен Медаров иска победата на всяка цена. „Тази година парична награда няма да има”, категорични са от екипа на шоуто.

Проверката установила още, че едни и същи хора участват и в мощната подкрепа, която Пламен Медаров получава във фен страницата на VIP Brother. „Положителните коментари идват от едни и същи лица, замаскирани под различни имена”, коментират запознати.

Вероятността да бъде преразгледан вота обаче е минимална, тъй като според правилата на VIP Brother зрителите могат да подкрепят любимците си с неограничен брой SMS-и.

категории: 

Коментари

Comment: 
Истината е ,че Станка Златева си е купила победата във Вип Брадър 2013 а не Пламен.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.