Скандал в „Нова телевизия” заради Волен Сидеров и почивката му във Франция

Сидеров пръснал 30 бона за 6 нощувки във Франция

Волен Сидеров и 6-дневната му почивка в един от най-скъпите хотели във Франция предизвика скандал в „Нова телевизия”. Фактът, че лидерът на „Атака” е пръснал 30 бона за 6 нощувки в Париж бе потвърден от хотел „Четири сезона”, с който се свърза екип на „Нова”.

Пред медията от хотела обясниха, че за последно Сидеров е бил техен гост през 2009 година, когато е бил настанен в луксозен апартамент, където е броил по 2495 евро на вечер. Атакистът е останал в хотела една седмица, през която само за нощувки е похарчил 30 000 лева.

„Откъде са парите?”, бе въпросът, който Ани Цолова и Виктор Николаев задаваха през цялото време. В опит да установят с лични средства ли Волен Сидеров е пътувал зад граница, водещите се свързаха с депутата от „Атака” Десислав Чуколов.  „Искаме да ви попитаме един единствен въпрос – от къде са парите?”, започна разговорът Ани Цолова, но до последно не чу отговор на този въпрос. На всеки опит на Чуколов да защити Волен Сидеров, водещите го прекъсваха и настояваха да се разбере с какви пари лидерът на „Атака” плаща тузарските си почивки.

Гост в студиото бе бившият депутат от партията на Сидеров Стоян Иванов, който пък показа документи, според които и през 2012 година Волен си е позволил почивка във Франция. Тогава отседнал в друг хотел, а сумата, с която се бръкнал била в размер на около 15 000 евро. „Най-вероятно парите са от субсидията на партията”, заяви Иванов и призна, че и самият той е присъствал на разточителни празненства, на които се харчели хиляди левове за марков алкохол и храна.

До момента Волен Сидеров не е коментирал скандала.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.