Синът на Алисия постави Валери Божинов на място (СНИМКА)

6-годишният син на Алисия и Божинов Валери-младши постави баща си на място. Във Facebook фолк певицата публикува мила рисунка на детето, от която става ясно, че голямо място в сърцето му е запазено за Алисия.

„Валери-мама” е надписът на рисунката, който разпали разгорещена дискусия в социалните мрежи. И докато едни коментират, че Валерко тайно мечтае двамата му родители отново да се съберат, други са категорични, че с надписът „Валери”,малчуганът е визирал себе си, а не баща си. „Снимката показва какво уважение си е заслужил единият и какво другият родител”, коментира почитател на фолк певицата. На подобно мнение са и голяма част от интернет потребителите, според които фактът, че „татко” отсъства от рисунката е твърде показателен за отношението на детето.

Само преди няколко дни фолк певицата призна, че отношенията между Валерко и новото семейство на Божинов са сложни. „Имало  е много периоди, в които Валери не е виждал сина си. Мога да кажа много неща, но няма да го направя”, заяви пред Сашо Диков Алисия. Певицата призна, че все още води съдебни дела за издръжката на сина си, но също така не се притеснява и от варианта да отгледа детето си без финансовата подкрепа на Валери Божинов. Още от интервюто на Алисия при Диков – ТУК>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.