Щерката на Зуека се отрече от него

Зуека с дъщеря си Девина и бившата си жена Нина

Дъщерята на Васил Василев – Зуека Девина се отрече от него. Момичето не иска да вижда нито родителя си, нито новата му жена, а да признае бебето, което очаква Зуека - и дума не може да става.

„Вече нямам баща”, били думите на Девина Василева, когато разбрала, че татко й очаква бебе от новата си жена. „Девина е в особена възраст, не може да прости на Зуека, задето няколко години е лъгал майка й, поддържайки паралелна връзка с колежката си Анна Вичева”, разкриват пред „Всеки ден” близки до семейството на бившата съпруга на Зуека Нина Димитрова.

Всъщност за това, че Зуека си има любовница разкрива самата Девина. Още през 2012 13-годишното момиче изпраща писмо до медиите,в което разкрива какви ги върши звездата от „Господари на ефира”. Девина случайно засича кореспонденцията в скайпа на баща си с Анна Вичева и незабавно уведомява майка си и медиите.

Малко по-късно Нина напуска Зуека и актьорът заживява под един покрив с Анна Вичева. Дълго време баща и дъщеря не се виждат. „Той забрави за рождения ми ден, не дойде на Великден, нито на именния ми ден”, сподели миналата година Девина. Малко по-късно благодарение на Нина Димитрова Зуека и дъщеря му затоплят отношенията си.  До момента, в който Девина разбира, че новата жена на татко й е бременна.

Оттогава първородната дъщеря на Зуека не го е виждала. След около месец пък се очаква на бял свят да се появи и втората дъщеричка на актьора от Анна Вичева. Зуека вече е купил и луксозна къща, в която да заживее с новото си семейство. Вижте я тук>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.