Щерката на Цветанов избяга от дома си след бой

Щерката на Цветанов избяга от дома си след бой

18-годишната дъщеря на Цветан Цветанов Гергана напусна семейното жилище след побой. Скандалът се разиграл преди няколко седмици, когато бившият вътрешен министър разбрал, че наследницата му си е направила татуировка.

Всъщност с въпросния татус Гергана се разкрасила преди няколко месеца, при това с благословията на майка си. За рисунката на тила й обаче Цветан Цветанов не трябвало да разбира. Девойката успяла да запази тайната няколко месеца, тъй като косата прикривала татуировката. Наскоро обаче момичето вързало косата си и без да иска се разходило из дома си. За лош късмет точно тогава се появил баща й, който вдигнал скандал до небесата. В пристъп на ярост Цветан Цветанов ударил няколко шамара на наследницата си и това било достатъчно Гергана да напусне семейното жилище и да заживее в дома на баба си, пише „Всеки ден”.

Понастоящем щерката на Цветан Цветанов учи в най-скъпото учебно заведение в София - Англо-американския колеж. Мечтата на Цветанов била след някоя година Гергана да се прехвърли в престижен университет в САЩ, където по примера на дъщерята на Бойко Борисов Венета да завърши финанси. Гергана обаче хич не я влечало това. Момичето е лудо по театъра, а мечтата й да учи в НАТФИЗ. Дали все пак Цветанов ще успее да наложи волята си?

категории: 

Коментари

Comment: 
И си мислите, че някой ще повярва на тези клевети? Жалки сте.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.