Сестрата на Лили Иванова в тежко състояние!

Сестрата на Лили Иванова е приета в тежко състояние в „Пирогов”. От няколко години 78-годишната Магда има сериозни проблеми със здравето, а преди седмица постъпила по спешност в „Пирогов” заради високо кръвно.

Това е и причината примата на българската естрада да посещава редовно лечебното заведение, разкрива „Всеки ден”. За да не привлича вниманието към себе си Лили Иванова влиза в „Пирогов” през задания вход, дегизирана със слънчеви очила.

Дълги години двете сестри не бяха в добри отношения. След смъртта на майка им обаче през 2005 година, Лили и Магда си станали изключително близки, коментират запознати. Лили от години се грижела за болната си сестра. „Често идва в апартамента на сестра си в „Банишора”, за да провери дали си пие лекарства”, споделят съседи. Според слуховете, въпросното жилище е един от подаръците, които Лили Иванова направила на сестра си.

Магда е три години по-голяма от Лили. Освен визуална прилика, двете дами имат и много сходни черти в характерите си. Също като певицата и сестра й се слави като жена с буен нрав и решителност. Навремето Магда напуска първи си съпруг заради друг мъж, а няколко години по-късно се връща при него и дори сключва повторен брак. Когато остава вдовица, Магда настанява в дома си болната си майка, за която се грижи до последно с финансовата подкрепа на Лили Иванова.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.