Сестрата на Лияна нападна VIP Brother!

Лияна със сестра си Зорница

„Шокирана съм от начина, по който VIP Brother представя Лияна!”. Това обяви сестрата на фолк певицата Зорница, допълвайки, че в къщата съзнателно се набляга на скандалите за да се трупа рейтинг. „Това, което се показва на екран е много далеч от истинския й образ”, категорична е Зорница.

Лияна притежава много положителни качества. Не случайно съквартирантите я определиха за най-милия човек в къщата”, заяви пред „Блясък” сестрата на Лияна, правейки уточнението, че не иска да я оправдава, но и не иска кака й да бъде представяна в негативна светлина. Зорница не крие, че е доста разочарована и от коментарите в медиите. Онова, което я обижда истински са твърденията, че фолк дивата не е добра майка. „Дениз я обожава”, разкрива още Зорница, допълвайки, че на последния си рожден ден изпълнителката на „Ох, ох” е получила приз за най-добра майка от дъщеря си.

„Казах й да не участва във VIP Brother. Тя е прекалено чувствителна и тези формати не са за нея”, споделя още най-близкият човек до Лияна, разкривайки, че певицата на няколко пъти е отказвала участие в риалити формата. Продуцентите обаче били прекалено настоятелни и в крайна сметка Лияна склонила да се изявява в къщата.

категории: 

Коментари

Comment: 
Aide be..chuvstvitelna bila. Pravi se na takava.Vse se vre pri chujdi maje, futbolisti,boksiori.Bivshiat i maj ia biel ama i tia ne e cvete za mirisane.Da ostavim vrazkata s futbolista koito si ima jena emi sega s toia Tervel se zaigra,pak toi e obarzan.."ne e hubavo tova da znaesh.tc tc tc"

Comment: 
Чувствителна, мила и красива е и в къщата я обявиха за най.мила.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.