Сестрата на Ламбо с тежка травма – няма да се сбогува с Мария

Росица няма да се сбогува с Мария

Драмите в семейството на Ламбо продължават. Шест месеца след поставянето на тежката диагноза рак, Стефан Данаилов загуби най-близкия си човек Мария, която ще бъде изпратена днес.

На опелото няма да присъства сестрата на актьора и най-добра приятелка на Мария Данаилова Росица. Навърх Цветница Роси получила тежка травма на главата от падане, а лекарите категорично й забранили да става от леглото. Това е и причината сестрата на Ламбо да не изпрати в последния й земен път Мери, пише „Стандарт”.

Изданието припомня, че Росица и Мария са били доста близки. Всъщност именно сестрата на Стефан Данаилов е тази, която го запознава с жената на живота му. Двете се познават още от времето, когато Мария е женена за Вили Цанков. Години по-късно Мария става част от семейството й. „Мери и Стефан са най-близките ми хора”, е споделяла многократно сестрата на Ламбо.

Поклонението пред Мария Данаилова ще бъде от 12 часа днес. Междувременно стана ясно, че Стефан Данаилов е платил две места на частния гробищен парк „Бояна”. Волята на актьора е след време тялото му да бъде положено до това на Мария – жената, с която прекара 50 години от живота си.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.