Сензационен гаф в Къртицата! Вижте как се подиграха със зрителите!

Грандиозен гаф в "Къртицата"

Сензационният и за първи път случващ се разговор в „Къртицата” между главния герой и редактора на риалити формата Ники Николов, се оказа сензационна измама, с която продуцентите на „Къртицата” подцениха българския зрител, видя LifeStyleBG.com.

Невиждана до този момент бе единствено наглостта на водещите и продуценти на „Къртицата” Иван и Андрей, които освен на състезателите в шоуто, опитаха да втълпят и на зрителите, че стават свидетели на нещо уникално в историята на шоуто.

Е, оказа се, че вчерашният видео разговор с предателя в базата и главния редактор Ники Николов е поредната кражба от италианската „Къртицата”. Въпросите, които Ники Николов зададе и отговорите, които получи от главния герой в шоуто,  бяха буквално изкопирани от третия сезон на „Къртицата Италия”. Още през 2008 година в италианския формат е излъчен абсолютно същия разговор, в който къртицата обявява, че се нуждае от помощ, защото готви преврат. На въпроса: „Защо ти е моята помощ, нали ти помогнах достатъчно”, отговорът е същият, който даде и „нашата къртица” – „Защото подготвям нещо сензационно”. Дори изказването, че иска всички оставащи 100 000 лева за себе си е окрадено от италианците.

Зрителите са убедени, че и човекът зад маската, който потърси помощ от Ники Николов не беше къртица, а подставено лице. Или с други  думи- целият този цирк бе разигран за вдигане рейтинга на „Къртицата”. Онова обаче, което продуцентите подцениха са зрителите, които минути след излъчването на видео разговора заляха социалните мрежи и форумите с негативни коментари и снимки от излъчения преди шест години епизод в Италия.

Ето ги зададените въпроси и отговори в „Къртицата 3 Италия”. Откривате ли разлика?

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.