Седмичен хороскоп за периода 31 март – 6 април 2014

Какво ви очаква през новата седмица?

Какво ви вещаят звездите за седмицата от 31 март до 6 април?

Овен

Спокойна работна седмица очаква Овните. Използвайте свободното си време в службата за разработването на нови идеи и проекти. Отложете за втората седмица на април подписването на договори и планирането на служебни пътувания. Периодът е подходящ за опознаване с колеги и завързване на важни приятелства в офиса, които могат да ви бъдат от полза през следващите месеци. Не демонстрирайте прекалено самочувствие, за да не дразните околните.

Бъдете премерени в изказванията и в общуването с близки и приятели. Успеете ли да се отърсите от стремежа да доминирате във връзката си на всяка цена, ще успеете да прекарате незабравими дни в компанията на любимия човек. Среща със стари приятели в края на седмицата ще ви накара да изпитате носталгия.

 

Телец

Не бъдете скромни, ако сте постигнали успех на работното място. През новата седмица професионализмът ви ще бъде оценен подобаващо и от началници, и от колеги. Възможно е да ви бъде даден шанс за развитие. Не позволявайте да ви се изплъзне, за да не съжалявате вбъдеще.

Добри новини, свързани с член от семейството, ще бъдат причина за ведрото ви и приповдигнато настроение в следващите няколко дни. В любовен план пък ще имате причина да се чувствате късметлии, тъй като човекът до вас ще засвидетелства любовта си с мил жест. Внимавайте единствено с хазартните игри.

 

Близнаци

Неуспехи  в службата ще помрачат настроението ви в първите работни дни на седмицата. За щастие, нещата бързо ще се нормализират, а основа заслуга за това, ще има разговор с колега, който от известно време насам се опитва да ви да даде съвет, но поради една или друга причина, това не се е случило. Бъдете отворени към новите идеи, но не позволявайте някой друг да взима решенията, вместо вас.

В личен план нямате причина да се оплаквате. Ще ви остане много свободно време, което може да оползотворите в срещи с приятели, пътувания извън града или спорт. Малко по-деликатни бъдете единствено в общуването си с партньора. Избягвайте да му натяквате стари грешки.

 

Рак

Изпълнени с много енергия и амбиция ще бъдат Раците през новата седмица. В службата нещата се получават, както сте ги планирани, а това несъмнено ще ви донесе чувството на удовлетвореност. Ще ви бъде даден шанс за срещи с нови и интересни хора, които в следващите месеци, могат да се превърнат във важен фактор за бизнеса ви.

Очакват ви материални придобивки и серия от положителни емоции в личния живот. Разговор със стар приятел ще ви накара да се „вземете в ръце” и да осъзнаете къде грешите в общуването с околните. Уикендът е подходящ за пътуване извън града, както и за планиране на лятната ваканция.

 

 Лъв

Възползвайте се от успехите, които жънете на работното място и доверието, с което се ползвате в службата. Седмицата е изключително подходяща за разговори с началниците и преговори за по-високо заплащане. Ако сте последователни в действията си, проектът, по който роботите ще бъде приключен успешно, а финансовото ви състояние ще се подобри значително.

Доброто настроение ще бъде ваш верен спътник през новата седмица, а това ще окаже положително въздействие върху партньора ви. Въпреки това, не забравяйте, че понякога компромисът е наложителен.Не давайте парични заеми, тъй като е възможно да не си получите парите обратно.

 

Дева

Отговорете на предизвикателствата в службата подобаващо и не позволявайте да бъдете манипулирани.  Не се доверявайте на колеги, които ще опитат чрез вас да си спечелят висок пост. Мерете приказките си и не се оставяйте на случайността. Само с ясни и конкретни действия ще постигнете успеха, за който жадувате.

Обърнете повече внимание на семейството си. От доста време насам близките ви се чувстват пренебрегнати. Докажете им, че ги цените. Успешна връзка може да създадете с човек, който познавате отдавна, но никога не сте гледали на него като на повече от приятел.

 

Везни

Ще кипите от енергия и нови идеи, а това няма да остане незабелязано от началниците. Въпреки това, бъдете по-сдържани в коментарите си и не  демонстрирайте прекалено самочувствие. Ако развивате собствен бизнес, ще може да разчитате на финансова подкрепа от човек, който вярва в идеите ви.

Това ще бъде една най-емоционалната седмица за Везните в личен план. Ще имате възможност да разширите кръговете си от приятели и да срещнете човек, който ще изиграе важна роля в живота ви – дали ще бъде нова връзка, или истинско приятелство – ще покаже времето.

 

Скорпион

Най-важно за Скорпионите през новата седмица е да фокусират вниманието си върху текущите задачи на работното място. Оставете всички бъдещи проекти на заден план, ако не сте убедени, че сте свършили настоящата си работа както трябва. Конкуренцията не спи и едно невнимание може да ви изиграе доста лоша шега.

Не пренебрегвайте проблемите, които имате във връзката си. Стига да искате, може да изясните всички недоразумения и да продължите живота си с удовлетворението, че сте успели да задържите човека до вас.

 

Стрелец

Периодът в професионален план е силен и не бива да пропускате възможностите за израстване в кариерата. Помислете внимателно преди да пристъпите към реализиране на нови проекти и не се доверявайте сляпо на хора, които не се са се доказали като професионалисти. Направете всичко, което зависи от вас, за да подобрите финансовото си състояние.

Времето е подходящо за укрепване на настоящата връзка. Доверете се на интуицията си и не се страхувайте да поемете инициативата за решаване на въпросите, които не търпят отлагане. През уикенда се отдайте на спорт и срещи със стари приятели.

 

Козирог

Успехът на работното място ви изпълва с оптимизъм. Въпреки това, обмисляйте добре всеки следващ ход, за да не се окаже, че сте имали прекалено големи очаквания.  Има какво да подобрите, за да направите работата си по-печеливша. Не приемайте нищо за даденост. С много упоритост и търпение ще успеете да се наложите, там, където е необходимо.

Помислете как да внесете свежест в настоящата си връзка. Поемете инициативата и поднесете приятна изненада на човека до вас. Телефонен разговор в края на седмицата заплашва да помрачи настроението ви през уикенда.

 

Водолей

Водолеите ще имат успех в начинанията, започнати през новата седмица. Това обаче не означава, че всичко на работното място ще върви по мед и масло. Успеете ли да погледнете на проблемите в службата като нещо нормално, много скоро ще възстановите душевния си мир. Ще откриете възможност за започване на нов бизнес или стабилизиране на съществуващия.

Новата седмица обещава да бъде изпълнена с положителни емоции и романтични мигове за влюбените Водолеи. Ключова роля в започването на нова връзка може да изиграе жена, с която от дълги години ви свързва приятелство.

 

Риби

Нови идеи могат да се превърнат в крайъгълен камък за бъдещото ви повишение на работното място. Но! Могат и светкавично да ви изстрелят на върха. Успехът тази седмица ще зависи предимно от късмета, който обещава да бъде верен спътник на голяма част от представителите на зодия Риби. Периодът е подходящ за подписване на търговски и банкови сделки, както и за планиране на служебни пътувания.

По въпросите за любовта, Рибите трябва да се доверят единствено на себе си. Не позволявайте на трети лица да се месят във връзката си, особено ако имате проблеми.  Отделете повече време за почивка.

 

Прочетете още:

 

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2014

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2014

 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2014

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.