Седмичен хороскоп за периода 24 февруари – 2 март 2014 (I част)

Седмичен хороскоп 24.02-02.03.2014

Каква ще бъд седмица от 24 февруари до 2 март за представителите на различните зодии? Вижте хороскопа си тук

 

Овен

Овните трябва да бъдат внимателни в службата. Началниците ви очакват дела, а не думи. Опитайте да се концентрирате върху задачите на работното място и не си давайте сами високи оценки. Онези, които търсят нова работа е добре да опитат късмета си в края на седмицата.

В любовен аспект бъдете по-открити. Вашият партньор не може да гадае какви мисли се въртят в главата ви. Ще му спестите доста терзания, ако разкриете онова, което искате. Пътуване извън града ще разнообрази скучното ви ежедневие. Забавлявайте се, но бъдете внимателни в харчовете. Финансовото ви състояние не е стабилно.

 

Телец

Телците не бива да имат прекалено големи очаквания за успех на работното място.  Вместо да се терзаете ежедневно, че усилията ви не са оценени, покажете, че сте професионалист, за когото е от водещо значение да изпълнява качествено поставените му задачи. Успехът тепърва предстои. За онези, които се занимават със собствен бизнес – възможност за сключване на нова сделка, която обещава да подобри финансовото ви състояние.

Седмицата ще бъде спокойна и приятна в личен план. Среща с роднини ще приповдигне настроението ви и ще ви накара да се замислите за дребните неща, които по една или друга причина сте пренебрегвали.

 

Близнаци

Близнаците трябва да покажат повече инициативност през новата седмица на работното място. Ако нещата в службата не вървят, не търсете непременно вината в околните. Анализирайте ситуацията и се придържайте към предварително начертаните планове.  Ако имате  съмнения, че ще успеете да се справите сами, не се колебайте да потърсите помощ от професионалист.

Погрижете се за себе си и за ваши близки, които имат нужда от подкрепата ви.  Старайте се да сдържате гнева си и не карайте близките ви да съжаляват, че са ви потърсили за съвет. Уикендът посветете на децата.

 

Рак

За да постигнете успех на работното място трябва да бъдете уверени в себе си. Скромността няма да ви бъде от полза, особено ако трябва да доказвате, че именно вие сте специалистът, от когото се нуждае фирмата. Раците, които развиват собствен бизнес ще получат примамливо предложение. Помислете добре, не всеки риск си заслужава.

Възползвайте се от подкрепата, която получавате от близките си и заедно вземете важно решение, което ще промени личния ви живот. Раците трябва да са наясно какво желаят, но и да бъдат в състояние да предвидят последствията от решенията, които взимат.

 

Лъв

Време е да помислите за промяна на работното място. Обсъдете с началниците какво ви тревожи и заедно измислете вариант, който да удовлетворява и двете страни. Все пак не правете прекалено големи компромиси със себе си. В края на периода – предложение, над което си струва да помислите.

Тази седмица Лъвовете няма да могат да разчитат на помощ от планетите по емоционалните въпроси. За щастие, вие сте умни и упорити и с малко повече търпение и спокойствие ще успеете да се справите с всички трудности. Уикендът посветете на любимите хора.

 

Дева

Седмицата обещава да бъде напрегната в професионален план, но няма нищо,заради което си струва да се тревожите. Ако успеете да абстрахирате от съветите на колеги, ще имате много по-голям успех в службата. Не чувствайте угризения, ако не успеете да положите извънреден труд и да повишите доходите си. Много скоро усилията ви в службата ще бъдат възнаградени подобаващо.

Венера ще бди над любовния ви живот през новата седмица. Случайна среща може да прерасне в чиста и искрена любов, ако й дадете шанс. Обвързаните да помислят как да разнообразят ежедневието си.  Опитайте се да компенсирате отсъствието от дома с приятна изненада, която ще зарадва половинката ви.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА СЕДМИЧНИЯ ХОРОСКОП>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.