Седмичен хороскоп за периода 24-30 март (1 част)

Седмичен хороскоп за периода 24-30 март

Каква ще бъде последната седмица на март за различните зодии? Вижте хороскопа си в LifeStyleBG.com

Овен

На работното място имате основание да сте доволни от себе си. На този етап обаче все още не е подходящо да обсъждате новите си идеи с колеги и началници. Периодът ще бъде успешен и за Овните, които развиват собствен бизнес.

В личен план ви очакват много положителни емоции, ако дадете воля на чувствата си. Нови запознанства, нова любов или просто интересни преживявания с любимия човек ще направят уикендът ви незабравим.  Бъдете по-отговорни към здравето си и не пренегрегвайте спорта.

 

Телец

Най-важно през новата седмица за Телците ще бъде да планират добре професионалните си ангажименти. Не бързайте да се впускате в дълбоките води,ако не сте сигурни в успеха си. Използвайте времето, което ви остава за разговори с колеги и началници.

Ако връзката ви не върви, не бързайте да слагате край. Опитайте да изясните недоразуменията с партньора си и взаимно си дайте шанс за поправяне на грешките. Уикендът посветете на любимите си занимания. Обърнете внимание и на ваш близък, който има здравословни проблеми.

 

Близнаци

Успешна работна седмица очаква Близнаците. Ще бъдете уверени в действията си и с радост ще сложите подписа си под  документ, който обещава финансова стабилност.  Опитайте се да овладеете емоциите си и не позволявайте да се стигне до конфликт с човек, от чиято помощ ще имате нужда в бъдеще.

Ще се радвате на подкрепата и любовта на любимия човек. Не помрачавайте красивите мигове с излишни спорове. Седмицата ще бъде успешна и за онези от Близнаците, които все още търсят любовта.

 

Рак

Опитайте се да овладеете прекалената си амбициозност на работното място. Имате качества да се отличите сред останалите си колеги, не е необходимо да прекалявате с комплиментите към началниците. Пред Раците, които развиват собствен бизнес, ще се открият нови възможности. Възможно е да получите предложение за партньорство от лице, което има добри позиции на пазара.

За да вървят и нещата в личния ви живот плавно, не бъдете прекалено критични към околните. Ако успеете да овладеете желанието си да доминирате, ще си спестите доста спорове, които заплашват да нарушат мира във връзката ви. Бъдете пестеливи, тъй като финансовото ви състояние не е завидно.

 

Лъв

Успешна в професионален план ще бъде последната седмица на март за Лъвовете. Нещата  в службата вече са се нормализирали и през нови период дори ще ви остане време за почивка. Преди да се захванете с ново начинание, е добре да се консултирате с подходящите хора. Ако ви се отдаде възможност за подписване на договор, не я пропускайте.

Не се отчайвайте, ако връзката ви не върви по начина, по който на вас ви се иска. Бъдете по-активни и ще се убедите, че нямате основание за притеснение. Нямате основание и да се тревожите за здравето си, но определено ще ви бъде от полза, ако промените начина си на хранене. Уикендът посветете на спорт.

 

Дева

Проблеми с шефовете очакват Девите през новата седмица. Все повече ще стават случаите, в които мнението ви ще се отличава коренно от това на началниците и е възможно да се стигне до сериозни противоречия. За да избегнете грешки, които впоследствие ще ви бъдат натяквани, се концентрирайте върху всеки детайл, а не само върху основата идея.

В личен план не ви очаква нищо необичайно. Избягвайте конфликтите ситуации и разпределете  свободното си време така, че да имате възможност за пълноценна почивка.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА СЕДМИЧНИЯ ХОРОСКОП>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.