Седмичен хороскоп за периода 24 февруари – 2 март 2014 (II част)

Седмичен хороскоп за периода 24 февруари – 2 март 2014

Каква ще бъде новата седмица за представителите на различните зодии. Вижте хороскопа си в LifeStyleBG.com

 

Везни

Уверени в действията на работното място ще бъдат Везните и през новия период. Само ще спечелите, ако се вслушвате в съветите на колеги . Към средата на седмицата ще ви се даде възможност за реализация на стар план. Не се колебайте да кажете „да” – имате сили и амбиция да се справите с всички предизвикателства.

Бъдете по-толерантни към околните и се отнасяйте с разбиране към проблемите на близките ви. Те не искат да ви отегчат, просто няма към кого да се обърнат. С внимание и разбирателство подходете и към партньора си, който в последните няколко месеца се чувства пренебрегнат. Обсъдете заедно всичко, което го вълнува, за да заздравите връзката си.

 

Скорпион

Недоразумения в службата могат да ви изкарат извън контрол. Помислете добре върху ситуацията и се опитайте да решите проблемите с помощта на по-вишестоящи. Бъдете търпеливи и най-важното –не позволявайте гневът да бъде водещ фактор. Скорпионите, които развиват собствен бизнес ще трябва да помислят върху нови възможности за развитие.

Опитайте да не пренасяте служебните проблеми  у дома. Отнасяйте се с уважение и разбиране към семейството.  Близките ви от доста време търпят ненужни критики и е възможно да ви потърсят сметка. Ако искате да запазите връзката си, направете компромис.

 

Стрелец

Седмицата няма да бъде лесна за Стрелците, които са амбицирани да се докажат на работното място. Покажете на началниците си, че не се страхувате да поемете отговорност и дерзайте напред.  Среща с хора от бранша, които разбират от работата си, може да ви бъде изключително полезна.

Ще се радвате на хармония в семейството. Близките ви добре разбират, че се нуждаете от подкрепата им и ще направят всичко възможно да ви го докажат. Отдава ви се възможност за активна почивка, не я пропускайте.

 

Козирог

Козирозите не бива да надценяват възможностите си на работното място.  Просто се съсредоточете върху текущите си задачи и не бързайте да приемате нови предизвикателства. Свободното си време използвайте за плануване на бъдещите проекти.  На този етап не е подходящо да търсите нова работа.

Радвайте се на всяка минута прекарана в семейна обстановка. Вашият дом е вашата крепост , макар и да се очакват леки конфликти. Гледайте по-философски на нещата и проблемите ще отшумят бързо.

 

Водолей

Голям товар ще падне от гърба ви още в началото на седмицата. Усилията ви на работното място ще бъдат оценени, а финансовото ви състояние ще се подобри. Не се възгордявайте от успеха и продължавайте да работите със същата увереност.  В края на периода ви очаква разговор с шефа. Изложете аргументите си по подходящия начин, независимо дали възгледите ви съвпадат с тези на началниците.

Ако смятате, че трябва да направите нещо за себе си, сега е подходящият момент.  Поглезете се с покупка, която от дълго време искате или романтична ваканция извън града. Имотен спор ще се реши във ваша полза.

 

Риби

През новата седмица Рибите за пореден път ще се изненадат от собствените си възможности. Ще изпълнявате с леката служебните си ангажименти и дори ще имате сили и енергия за изпълнението на нови задачи. Освободете се от предразсъдъците си и се доверете на колега, който сам ще предложи помощта си.

Още в началото на седмицата семейните Риби ще се сблъскат с гнева на партньора си. Ако сте сигурни, че човекът си заслужава, направете компромис. Стари приятели ще влязат отново в живота ви и ще разнообразят ежедневието ви. Флиртове и нови запознанства ще ви изпълнят с приятни емоции.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА СЕДМИЧНИЯ ХОРОСКОП>>>>

 

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.