Седмичен хороскоп за периода 20-26 януари 2014 (1 част)

Какво ви очаква в периода от 20 до 26 януари? Вашият личен хороскоп от LifeStyleBG.com:

 

Овен

Предстои ви една успешна в професионален план седмица. Още в началото на периода ще получите одобрението на шефовете, които ще останат възхитени от работата ви. Не бързайте обаче да преговаряте за по-висока позиция. В края на седмицата – парично възнаграждение.

Наред с професионалните успехи, през новата седмица ще пожънете успех и на любовния фронт. Необвързаните имат шанс да срещнат нов човек.Онези, които са в дълга връзка, не бива да изпускат шанса за възстановяване хармонията в отношенията.  

 

Телец

Напрегната на работното място ще бъде настоящата седмица за представителите на зодия Телец. Още в първите няколко дни ще трябва да доказвате уменията си, а в края на периода ви предстои сериозен разговор с шефа. Бъдете търпеливи, обяснете спокойно кое точно в работата ви притеснява. Не влизайте в сериозни спорове, освен ако не разполагате с „железни аргументи”.

В личен план седмицата ще бъде спокойна. Ще се радвате на подкрепата на любимия човек. Настроението ви ще бъде помрачено към края на периода, когато ваш близък ще ви поднесе неприятна изненада.

 

Близнаци

Работа, работа и пак работа! Така с няколко думи можем да опишем следващите седем дни за представителите на зодия Близнаци. Освен натоварена, настоящата седмица ще бъде и една от най-успешните в професионален план. Именно през този период е възможно да ви съобщят така чаканата новина за повишение или за започване на нова работа.

През целия период ще бъдете ангажирани служебно и почти няма да ви остава време за личен живот. Въпреки това опитайте да прекарате всяка свободна минута със семейството си.

 

Рак

Понеделник и вторник ще бъдат изключително спокойни на работното място, но това не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце. Още в сряда ще ви се наложи да вземете важно решение, което може да преобърне кариерата ви. Не разчитайте на помощта на колеги. Обмислете добре плана си и едва тогава го представете на началниците.

Обърнете повече внимание на семейството. Близките ви ще разчитат на вас за вземането на важно финансово решение. Уикендът посветете на любимия човек. Не подценявайте и здравословните си проблеми.

 

Лъв

Приоритет през новата седмица за Лъвовете ще бъде бизнесът. От доста време планувате как да се измъкнете от финансовата криза, която ви е налегнала и именно в този период ще имате шанс да го направите. Въпреки че късметът ще е на ваша страна, не взимайте прибързани решения.

В личен план седмицата също ще бъде наситена с много емоции.  Ако има неща, които ви притесняват във връзката ви, не се колебайте да обсъдите проблема с партньора.

 

Дева

Любовните терзания ще бъдат основното нещо, което ще вълнува Девите през новата седмица. Ако до преди рутината в службата ви дразнеше и искахте да изпъкнете с нещо, то през настоящия период, това въобще няма да бъде сред приоритетите ви. Любовните проблеми до такава степен ще ви обсебят, че трудно ще се концентрирате върху каквото и да било.

Ваши приятели ще се опитат да ви помогнат със съвети. Приемете думите им за чиста монета и вземете нещата в свои ръце. Пазете се от вируси.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>>>

 

Вижте още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2014

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2014

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.