Седмичен хороскоп за периода 18-24 ноември 2013 (I част)

Вижте своя хороскоп за седмицата между 18 и 24 ноември. Благоприятен ли ще бъде периодът и какво ви очаква в личен и служебен план?

 

Овен

В службата ви очаква една спокойна седмица. Ще успеете да реализирате всичките си професионални планове. Не се нагърбвайте с нови проекти. Използвайте свободното време, за да се отърсите от натрупаното напрежение и стрес. Отделете повече време за себе си и за спорт.

Седмицата няма да бъде благоприятна от гледна точка на общуването ви с партньора. Постоянно ще бъдете в конфликт, а през уикенда емоциите ще ескалира и ще си кажете много истини. Направете компромис, ако не искате да прекратите връзката си.

 

Телец

Дипломатическият ви подход ще ви бъде от полза на работното място. Ще се радвате на прекрасно отношение от страна на началниците, които буквално ще бъдат във възторг от всяко ваше действие. Периодът обаче не е подходящ за преговори относно по-висока заплата.

В личен план ще се радвате на пълноценна и изпълнена с много емоции връзка. Знаете как да постигате желанията си и няма да ви бъде трудно да убедите партньора си, че именно вашата идея трябва да бъде реализирана.

 

Близнаци

През новата седмица представителите на зодия Близнаци трябва да избягват стреса и да се съсредоточат върху здравето си. На работното място ви очакват промени. Бъдете внимателни, не се поддавайте на провокациите на свои колеги, които с хитрост ще се опитат да измъкнат информация. Периодът не е подходящ за смяна на работата.

По отношение на семейството, вземете нещата в свои ръце. Партньорът ви от дълго време очаква да поемете инициативата. Сега е подходящ момент, дерзайте!

 

Рак

Бавно, но сигурно се изкачвате по стълбата на професионалния успех. Нещата вървят повече от добре. Придържайте се към целите си. Изпълнявайте служебните си задачи както досега. Със сигурност началниците няма как да не оценят усилията ви.

В личен план трябва да изясните отношенията с интимния си партньор. Не оставяйте нещата недоизказани и не правете сериозни компромиси със себе си. Това, разбира се, не означава, че не трябва да дадете шанс на връзката си.

 

Лъв

Търпение и спокойствие са нещата към които трябва да се придържате на работното място. Седмицата ще бъде доста напрегната, а постигнатите резултати няма да отговарят на поставените цели. Опитайте се да приемете нещата спокойно и не се обезсърчавайте.

През новата седмица обърнете повече внимание на близките си. Отделете си време за спорт и любими хобита. През уикенда ви очаква приятна изненада.

 

Дева

Амбициозни и изпълнени с много желание за работа ще бъдат Девите през новата седмица. Новите идеи ще ви връхлитат една след друга. И въпреки че много добре знаете какво искате и как да го постигнете, бъдете по-търпеливи.

В личен план ще бъдете много щастливи. Очакват ви романтични моменти, изпълнени с много положителни емоции. Периодът е подходящ за започване на нова  връзка.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.