Седмичен хороскоп за периода 10-16 февруари 2014 (1 част)

Каква ще бъде новата седмица за представителите на зодиите Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева? Вижте тук:

 

Овен

Успешна работна седмица очаква Овните. Финансовите ви проблеми ще останат в миналото и дори е възможно да подпишете нов договор за по-висока позиция. Бъдете премерени в изказванията си, не демонстрирайте прекалената си амбициозност пред колеги и в никакъв случай не им разкривайте бъдещите си планове.

През тази седмица Овните ще бъдат заети с решаването на важни семейни въпроси и романтиката ще остане на заден план.  Периодът е подходящ за инвестиране в недвижимо имущество.

 

Телец

През новата седмица Телците ще трябва да доказват професионалните си качества. От известно време насам не работите с желание, а всичко това не остава скрито за шефовете, които ще следят „под лупа” действията ви. Бъдете по-сдържани в емоциите си и не влизайте в конфликти.

В личен план ви очаква може би един от най-романтичните периоди. Насладете се на мига и не натяквайте стари греши на партньора. Отделете повече време за спорт, почивка и социални контакти.

 

Близнаци

Близнаците могат да очакват интересни бизнес предложения. Въпреки това не взимайте прибързани решения. Претеглете внимателно плюсовете и минусите за да избегнете неприятните изненади.  Седмицата е подходяща за инвестиция.

Отделете повече време за семейството си и за срещи със стари приятели. В любовен аспект ви очакват много положителни емоции. Нови флиртове и авантюри ще приповдигат настроението ви около Свети Валентин. Бъдете внимателни зад волана.

 

Рак

Спокойна седмица очаква Раците. На работното място ще бъдете погълнати от рутинните си задължения, които на моменти ще ви се струват толкова скучни, че буквално ще вършите всичко по инерция. Бъдете внимателни при подписването на документи и при общуването с колеги.

По принцип Раците не са от най-романтичните натури и трудно говорят за чувства. Еуфорията около наближаващия Свети Валентин обаче ще ви се отрази, а романтичните жестове, които сте склонни да правите ще изненадат приятно човекът до вас.  

 

Лъв

Важно е да обмисляте добре всяко свое решение през новата седмица и да бъдете по-търпеливи.  Планувайте добре задачите си на работното място. Ще подновите отношенията си със стар бизнес партньор, който е възможно да ви предложи съвместна работа.

Ще се радвате на подкрепа от страна на близките си, което допълнително ще ви мотивира да постигнете резултатите, за които се борите. Среща или пътуване с любим човек ще ви донесе много положителни емоции през уикенда.

 

Дева

Съсредоточете се върху работата си и обсъдете с началници и колеги всички проблеми, които не търпят отлагане.Периодът е силен, възползвайте се от позициите, които имате и успехът няма да закъснее. Възможно е повишение в службата или предложение за нова работа.

Отделете време за себе си и любимите хора. Партньорът ви очаква романтична изненада за Свети Валентин, не го забравяйте. Не забравяйте и старо обещание, което сте поели към близък приятел.

 

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>>

 

 

Още хороскопи,вижте тук

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.