Седмичен хороскоп от 6 до 12 януари 2014 (1 част)

Вашият хороскоп за периода 6-12 януари 2014. Ето какво ви очаква през настоящата седмица:

 

Овен

Седмицата няма да бъде от най-успешните в професионален план за Овните. Напрежение ще се усеща още през първия работен ден, а в средата на периода – неприятна изненада. Бъдете нащрек – не са изключени проверки от високопоставени началници.

В личен план също няма да бъдете удовлетворени. Седмицата ще започне с конфликти и спорове с близки хора. Опитайте се да бъдете по-премерени в изказванията си и не позволявайте негативните емоции да повлияят на отношенията ви.  Нещата ще се успокоят едва през уикенда, когато ще бъдете зарадвани от приятна вест.

 

Телец

Първият професионален успех за новата година Телците ще запишат през настоящата седмица. Предстои ви взимане на важни решения и сключване на успешни сделки. Ще бъдете доволни от себе си,а  това ще ви мотивира да работите още по-усилено.

В личен план не ви очакват кой знае какви промени. Отделете повече време за срещи с приятели. Ново запознанство може да прерасне в една голяма любов. Обвързаните пък да помислят как да изненадат партньора си.

 

Близнаци

В професионален план седмицата ще бъде спокойна. Ще вършите с лекота рутинните си задължения на работното място, а в средата на периода ще получите подкрепа на колега, с когото от дълго време сте в конфликт.

В личен план ви очаква една много емоционална седмица.  Ще бъдете изцяло отдадени на връзката си. Към средата на седмицата – ново запознанство. Не възлагайте обаче прекалено големи надежди - до приятелство може  да се стигне, но до сериозна връзка - едва ли.

 

Рак

Проблеми в службата ще съпътстват Раците през новата седмица. Още в началото на периода ще имате конфликт с колеги и началници. Бъдете по-сдържани и готови на компромиси.  Планирайте времето си, така че да бъдете в състояние да свършите важни неща, които все отлагате.

Бъдете търпеливи и в личен план. Ваш близък ще се опита да ви даде съвет. Приемете думите му за чиста монета. Отделете повече време за почивка и спорт.

 

Лъв

И през новата седмица ще бъдете отдадени на работата си. Всичко върви по план, нямате основания да се притеснявате за резултатите, те няма да закъснеят. Бъдете по-търпеливи и не започвайте работа по нови проекти, преди да сте сигурни, че сте приключили със старите.

В личен план не ви очакват промени. Ако обаче ви е омръзнало от рутината на ежедневието,не се колебайте да се впуснете в нови приключения. Уикендът е подходящ за пътувания и срещи с приятели.

 

Дева

Успешна седмица в професионален план очаква Девите. От дълго време работите без почивка и трудът ви най-после ще бъде оценен. Очаквайте ново предложение, свързано с по-високи доходи.

Позитивната нагласа ще ви донесе много положителни емоции и в личен план.  Склонността ви да идеализирате образа на човека до вас обаче може да ви изиграе лоша шега. Обърнете внимание на здравето си.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА СЕДМИЧНИЯ ХОРОСКОП>>>

 

Вижте още: ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2014

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2014

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.