Седмичен хороскоп от 28 април до 4 май (част 1)

Вашият хороскоп от LifeStyleBG.com

Овен

Конфликт в службата ще помрачи новата работна седмица на Овните. В средата на периода ще имате сериозен „сблъсък” с колега. Ако не постъпите по-дипломатично, рискувате да си създадете враг. Все пак седмицата е добра в много отношения. С лекота ще изпълнявате ангажиментите си, а добрите резултати няма да закъснеят. Не се страхувайте да поемате рискове и не позволявайте на проблемите да убият ентусиазма ви за работа.

В личния си живот ще действате по- безразсъдно и емоционално. Не позволявайте на напрежението на работното място да се отрази на настроението ви у дома. Моментът не е подходящ  да демонстрирате превъзходството си над партньора.

 

Телец

Амбициозни сте и доста успешно ще реализирате новите си планове на работното място. Въпреки успеха, който ви предвещават звездите, бъдете по-търпеливи и не пришпорвайте събитията. Стойте настрана от конфликтите и не споделяте плановете си с колеги, в чиято коректност не сте се убедили.

Позитивната нагласа, която имате, ще се отрази положително на настоящата ви връзка. Използвайте всеки удобен случай, за да покажете на човека до вас колко важни място има в живота ви. Периодът ще бъде успешен и за необвързаните Телци, които ще имат възможност за ново запознанство. Не търсете на всяка цена сериозно обвързване, за да не се разочаровате впоследствие.

 

Близнаци

Ще бъдете мотивирани и жадни за успехи на работното място, а това няма да остане незабелязано от началниците. Възможно е дори да получите предложение за заемане на по-висока длъжност или увеличаване на задълженията. Бъдете спокойни и уравновесени, а в някои ситуации се доверявайте и на интуицията си. Вземете превантивни мерки за здравето си.

Сега е моментът да се отпуснете по течението на чувствата и да оставите нещата в любовта да се случват сами. Не подценявайте партньора си и не го превръщайте в изкупителна жертва на собствените ви амбиции. Говорете за всичко и не страхувайте да признаете грешките си.

 

Рак

Успех в кариерата ще постигнат Раците през новата седмица. Началниците ще бъдат възхитени от упоритостта и търпението, с които вършите служебните си задачи. Възможно е дори да ви възложат работа по нов проект, която ще подобри значително финансовото ви състояние.  Въпреки огромната ви ангажираност в службата, обърнете внимание и на здравето си. Профилактиката и имуностимулаторите са добро решение.

В личен план ще се чувствате обичани и желани. Не пренасяйте служебните разговори вкъщи. Помислете как да зарадвате партньора си и да прекарате повече време заедно. Ако все още не сте говорили за брак и деца, сега е моментът.

 

Лъв

Време е да започнете работа по нови проекти и идеи. Докато не „изпипате” нещата обаче, не ги споделяйте с началниците си. Звездите ще бъдат благосклонни към вас, но само ако спазите някои важни предупреждения и изисквания, които бихте пропуснали в желанието да надскочите себе си. Обмисляйте внимателно и най-дребните детайли.

Хората от семейството ще ви карат да се чувствате най-добре, защото ви подкрепят безрезервно и вярват във вашия успех. Въпреки това, не ги „заливайте” с прекалено много проблеми. Използвайте свободното време за пълноценна почивка.

 

Дева

Новата седмица ще бъде изключително успешна за Девите. Още в началото на периода ще получите похвали от колектива. Очаровани от работата ви ще бъдат най-вече началниците, които ви дадат възможност за нова професионална реализация. Ако рискувате, имате голям шанс да спечелите. Въпреки това не разчитайте само и единствено на късмет.

В личния си живот бъдете по-настъпателни. От една страна ви се иска да се отдадете на нещо ново, но от друга сте пасивни и безразлични. Положителните промени няма да дойдат от само себе си.  Бъдете откровени в разговорите с любимия човек и не се страхувайте да поемате инициативата.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.