Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари 2014 (1 част)

Какви изпитания ви очакват през новата седмица, подходящ ли е периодът за започване на нова връзка и какво ще се случи на работното място? Вижте хороскопа си в LifeStyleBG.com:

 

Овен

Овните продължават да жънат успехи на работното място. През новата седмица ще ви бъде предоставена възможност да покажете на какво сте способни и какви са амбициите ви за вбъдеще. Не се възгордявайте от споходилия ви успех на работното място и не си позволявайте да влизате в конфликт с колеги. Една непремерена приказка би ви спечелила враг в службата, който ще дебне всяка ваша стъпка и рано или късно ще ви хване в издънка.

През новата седмица Овните могат смело да експериментират в любовта. Не се притеснявайте да започнете нова връзка. Семейните пък да изяснят отношенията си с партньора, ако не искат на по-късен етап да се стигне до сериозен конфликт.

 

Телец

Бъдете по-критични към работата си през новата седмица и не взимайте лекомислени решения. Имайте едно наум по време на преговорите, които ви предстои да водите и не се доверявайте с лекота на колеги. Избягвайте клюките на работното място.

Семеен спор ще помрачи настроението ви през новата седмица. Ваши роднини ще се опитат да ви въведат в конфликт, в който не желаете да взимате страна. В любовен аспект периодът е подходящ за „съживяване” на връзката, както и за започване на нова такава.

 

Близнаци

Ако искате да имате успех на работното място, забравете за скромността. Сега е моментът да докажете на началници и колеги, че освен желание, имате и сили да се справите със задълженията си.  Възможност за започване на нова работа или повишение в службата. Периодът е подходящ и за инвестиции в недвижимо имущество.

Прекалената ви емоционалност може да ви изиграе лоша шега в любовта. Не е лошо да изясните отношенията си с партньора, но мерете приказките си.  През уикенда са възможни здравословни проблеми.

 

Рак

Седмицата не е от най-силните в служебен план за Раците. На работното място ще бъдете затрупани с работа, а за жалост резултатите няма да бъдат такива, каквито ви се иска. Поемете инициативата и разберете какво не е наред и как може да се разреши проблема. Периодът не е подходящ за инвестиция в нови бизнес проекти.

Бъдете по-малко критични към партньора си, ако искате да запазите връзката си. Възможно е някои Раци да прекратят дълга връзка. Други пък имат реален шанс да срещнат нова любов.

 

Лъв

За да спечелят началниците на своя страна за Лъвовете е изключително важно да бъдат на 100% концентрирани на работното място. Очакванията към вас са големи и не можете да си позволите издънка.  Фокусирайте се върху най-важните задачи и изпълнявайте стриктно поставените цели. Пазете се от финансови измами.

В личен план седмицата ще бъде спокойна. Близък приятел ще се опита да ви помогне в намирането на решение за проблем, който от няколко месеца не можете да решите.

 

Дева

Напрежението на работното място ще ви дойде в повече през новата седмица. Още в началото на периода ще бъдете въвлечени в интриги от колеги, които ще се опитат да ви изместят от позицията, която заемате. Отваряйте си очите на шест  и не давайте поводи началниците да се съмняват във вашата компетентност.

В любовен план ви очаква един доста емоционален период.  От известни време летите на крилете на любовта и това е причината за приповдигнатото ви настроение. Бъдете внимателни и не позволявайте краткотрайна авантюра да съсипе дългогодишната ви връзка.

 

ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА, ВИЖТЕ ТУК>>>

 

Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате всичките ни хороскопи

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.