Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември 2013 (I част)

Какви предизвикателства ви готви новата седмица и ще бъдете ли в състояние да се справите с всички предизвикателства в периода между 25 ноември и 1 декември, вижте в LifeStyleBG.com:

 

Овен

Не сте фокусирани върху работата си и лесно ще се разсейвате през новата седмица. Единственият начин да постигнете успех е да знаете какво искате. Планирайте по-отрано служебните си ангажименти и се старайте да ги изпълнявате. В личен план ще действате доста егоистично, което потиска не само партньора ви, но и всички около вас. Дайте повече свобода на любимия човек.

 

Телец

Телците трябва да бъдат готови за по-големи промени на работното място. Придържайте се към предварително начертаните планове и не се страхувайте да искате съвети от колеги. Близките ви подкрепят безрезервно и това няма да остане незабелязано. Обърнете повече внимание на любимия човек. В края на седмицата – приятна изненада.

 

Близнаци

Седмицата ще бъде напрегната в професионален план за Близнаците. Трудно ще определите кои са приоритетните ви задачи, тъй като на пръв поглед всичко ще ви се струва важно. Не поемайте твърде много ангажименти, защото вероятността да се справите с всички е малка. Обърнете повече внимание на партньора и на неговите нужди. Това ще съживи връзката ви.

 

Рак

Седмицата започва с много професионални успехи в работата. Уверени сте, знаете какво искате и как да го постигнете. Очаква ви важен разговор с началниците, които ще бъдат очаровани от амбицията и хъсът, с които вършите служебните си ангажименти. В личен план не бъдете толкова амбициозни. Дайте шанс да партньора си да ви води.

 

Лъв

Тази седмица Лъвовете ще постигнат много повече, отколкото са планирали. Съсредоточете се върху работата си и приемайте критиките на началниците си като градивни. Периодът ще бъде наситен с много емоции в личен план. От известно време се чувствате потиснат от близките си, които се опитват да се местят в живота ви с различни съвети и предложения. Не се карайте с тях, просто им обяснете, че сте в състояние и сами да взимате важни решения.

 

Дева

Имате много енергия на работното място и през седмицата буквално ще вършите всичко със замах, а успехът няма да закъснее. Прекалената ви амбициозност обаче ще изплаши колегите, които ще видят силен конкурент. Не приемайте за чиста монета думите им, а още по-малко съветите, които ще се опитат да ви дадат. В личен план седмицата ще бъде спокойна и дори монотонна. Отделете повече време за любимите си занимания.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Годишен хороскоп за 2014 година (I част)

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.