Седмичен хороскоп от 14 до 20 април 2014 (1 част)

Седмичен хороскоп от 14 до 20 април

Какво ви очаква през седмицата от 14 до 20 април?

Овен

С малко повече упоритост ще успеете да се справите с ангажиментите на работното място. Бъдете уверени  и не подценявайте помощта, която ще ви бъде предложена. Съвместна работа с професионалист може да ви вдъхнови за нови идеи и проекти, които обещават доста бързо да стабилизират финансовото ви състояние.

Предстоят ви срещи с позитивни хора, които ще ви накарат да погледнете под  друг ъгъл на проблемите, които имате в личния си живот. Бъдете търпеливи в общуването с любимия човек и не дръжте непременно да доминирате.

 

Телец

Нови разпоредби ще объркат служебните ви планове през новата седмица. Още в началото на периода ще трябва да се въоръжите с търпение и самодисциплина, за да успеете да се справите с предизвикателствата.  Не инвестирайте прекалено големи суми в бизнес,  за който не сте сигурни, че ще има възвръщаемост.

В личен план ви очакват серия от положителни емоции. Среща с приятели в края на седмицата ще ви накара да се отпуснете и да забравите за служебните проблеми. Дните около Великден са подходящи за плануване на годеж или сватба. Необвързаните пък ще имат шанс за нови запознанства, а вероятността флиртът да прерасне в сериозна връзка е голям.

 

Близнаци

Много ползотворна и изпълнена с нови идеи и предложения ще бъде работната седмица за представителите на зодия Близнаци. Проблемите ще започнат един по един да се решават, а професионализмът, с който работите ще бъде забелязан от човек, който ще ви направи сериозно предложение за нова и доста доходоносна позиция.  Внимателно преценете ситуацията, макар да ви се предвещава успех.

В личен план ви очакват вълнуващи и романтични мигове през следващите седем дни. Възползвайте се максимално от почивните дни, за да прекарате повече време с любимите хора. При някои от семейните Близнаци е възможно да се настани ревността, която ако е неоснователна, е в състояние да съсипе празничното им настроение.

 

Рак

Отношенията ви с началниците са много добри и сега е моментът да се възползвате максимално от ситуацията, за да подобрите условията си на труд.  Не подценявайте съветите, които ще получите от колега и залагайте предимно на екипната работа, ако искате да постигнете успех. Моментът е подходящ  да се обградите със съмишленици, които в бъдеще ще ви бъдат доста полезни по пътя към върха.

Приятни мигове с любимия човек ви очакват, ако поемете инициативата. Възползвайте се от магията на Великден, за да подарите на семейството си незабравими мигове. Добре е да помислят и за по-сериозно обвързване.

 

Лъв

Успехът на работното ви място ще зависи от адекватните решения, които взимате. Погледнете на ситуацията сериозно и ако е необходимо потърсете помощ от специалист. Важно е решението, което ще вземете, да бъде добре обмислено, за да не съжалявате след време. Игнорирайте всеки, които се опитва да се меси в бизнеса ви.

В любовния си живот проявете малко повече въображение и се наслаждавайте на мига. Четвъртък и петък са особено подходящи за пътувания извън града, а защо не и за романтична ваканция извън страната? Необвързаните Лъвове няма да могат да се оплачат от липса на внимание.

 

Дева

В празнично настроени сте и ще страдате от липса на мотивация през новата седмица.  За щастие, периодът няма да бъде прекалено взискателен в професионален план. Пазете се от колеги, които ненужно ще ви разсейват.  Девите, които развиват собствен бизнес, могат да очакват интересно предложение.  Дните около Великден обаче не са най-подходящи за подписване на нови договори.

Семеен спор в началото на седмицата ще ви накара да преосмислите поведението си. Бъдете търпеливи и не позволявайте на гнева да вземе превес над здрави разум. Възползвайте се от свободното време, което ви остава и планирайте лятната си ваканция.


КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.