Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември 2013 (II част)

Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември 2013

Очакват ли ви изпитания и каква ще бъде седмица от 11 до 17 ноември за представителите на различните зодии, вижте ТУК

 

Везни

Съсредоточете се максимално върху работата си, тъй като ви очаква една трудна седмица. Времето не ви достига, а важните задачи, с които ще трябва да изпълните ще се увеличават всеки ден. Само ако сте спокойни ще успеете да се справите с всичко.

В личен план ви очаква промяна. Помислете добре преди да предприемете важна стъпка. Обърнете внимание и на здравето си.

 

Скорпион

Новата седмица започва с нови успехи за Скорпионите. Изпълнени сте с много енергия, а всичко това ще ви се отрази доста добре в професионален план. Въпреки това не очаквайте похвалите още в началото на периода.

Необвързаните Скорпиони ще се радват на успех сред представителите на противоположния пол. Неочаквано признание ще събуди романтика във вас. В края на седмицата ви очаква приятна изненда.

 

Стрелец

Не се нагърбвайте с прекалено много задачи в службата, тъй като няма да успеете да ги изпълните. В момента сте в „творческа криза” и не всичко, което правите, ще пожъне успех.

Обърнете повече внимание на любимите хора, които от известно време се чувстват пренебрегнати. Помислете добре преди да се впуснете в нова връзка.

 

Козирог

Неочаквани финансови постъпления очакват представителите на зодия Козирог. Периодът е подходящ за започване на ново бизнес начинание. Ще се радвате на успех на работното място.

Хармония и разбирателство цари в личния ви живот. Много вероятно е именно през тази седмица да започнете нова връзка.

 

Водолей

Тази седмица нещата просто ще се случат. В професионален план ви очакват успехи, при това без да имате предварителен план. Бъдете спонтанни и се доверявайте на интуицията си, която няма да ви подведе.

От доста време обмисляте как да разнообразите личния си живот. Периодът е подходящ за пътувания и изненади. Необвързаните да не очакват, че краткият флирт, който ще преживеят, ще се превърне в сериозна връзка.

 

Риби

Периодът не е подходящ за взимане на важни решения в професионален план. Не се доверявайте прекалено на колеги и добре обмисляйте всяко ваше действие.

В личен план се наслаждавате на хармонична връзка. Отделете повече време за любимите си хора. Не подценявайте здравето си.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>

 

Месечен хороскоп за ноември

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.