Седмичен хороскоп от 10 до 16 март 2014 (1 част)

Седмичен хороскоп от 10 до 16 март 2014

Какво ви очаква в периода между 10 и 16 март според седмичния хороскоп?

Овен

Ако сте планували добре служебните си ангажименти, през новата седмица нямате повод за притеснение. Имате достатъчно сила и енергия, за да се справите със задачите в службата. Мотивирани сте да постигнете успех и това неизменно ще се случи. В края на периода – разговор с висшестоящ човек, ще ви накара да преосмислите бъдещите си планове. Не хабете енергията си за спорове с колеги.

В личен план ще ви бъде дадена възможност да демонстрирате темперамента си. Ще се радвате на подкрепа и уважение от страна на близките си. Бъдете готови и да направите няколко компромиса.

 

Телец

Успехът на работното място ще зависи от уменията ви за адаптация към ситуацията. Вслушвайте се в съветите на околните и оценявайте помощта им, ако искате и за вбъдеще да разчитате на тях. В края на седмицата ще ви се наложи да водите преговори, от които зависи бъдещето ви професионално развитие. Периодът е подходящ за плануване на пътуване в чужбина.

В личния си живот, бъдете по-мнителни. Не се доверявайте сляпо на приятели. Отделете повече време за любимия човек и неговите нужди и ако се наложи, се борете за любовта си.

 

Близнаци

През новата седмица Близнаците трябва да покажат, че умеят да работят в екип. Периодът ще бъдете натоварен, но и доста ползотворен. Именно през този период ще ви бъде дадена възможност да изградите солидна основа, на която да стъпите в бъдещето си професионално израстване.

В любовен план нещата ще бъдат повече от добри. Не пропускате възможността да внесете приятни емоции в настоящата си връзка. Периодът ще бъде успешен и за Близнаците, които все още търсят любовта.  Нови запознанства и серия от красиви мигове, ще топлят душата ви през следващите няколко дни.

 

Рак

Погледнете обективно на ситуацията и се опитайте да разрешите проблемите в службата си по дипломатичен начин. Възможни са сериозно спречквания с началниците. Ако имате желание да продължите да се развивате в същата сфера, приемете критиките като градивни. Периодът ще успешен за Раците, които търсят нова работа.

Бъдете реалисти и не очаквайте, че проблемите във връзката ви ще се решат от само себе си. Проблемите ще отшумят доста бързо, ако дадете шанс на човека до вас да изрази своята позиция. Не бъдете прекалено обсебващи. В края на седмицата е възможно да подновите стари приятелства.

 

Лъв

Оставете емоциите на заден план, ако искате да имате успех на работното място. Предстои ви взимане на важно решение, което обещава да подобри финансовото ви състояние. Бъдете обективни в преценките си и не поддавайте на провокации от страна на колеги. 

В личен план ще се радвате на подкрепата на любимия човек, който на няколко пъти ще се опита да ви провокира да разкриете чувствата си. Не се плашете да признаете любовта си, ако чувствате, че сте с правилния човек. Възможност за печалба от хазартни игри.

 

Дева

Работната седмица няма да бъде от най-натоварените за Девите. Въпреки това си отваряйте очите на четири. Ако нещата не се получават, така, както се ги планирали, реагирайте незабавно, преди да сте изгубили контрол над ситуацията. Периодът е подходящ за инвестиция  нови бизнес начинания.

Ако имате идея как може да разнообразите връзката си и да накарате човека до вас да се почувства значим, не се колебайте да го направите. Понякога най-спонтанните решения са най-истински, а и любимият ще оцени усилията ви. Необвързаните да не възлагат прекалено големи надежди на връзка, която е започнала отскоро.

 

 КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА СЕДМИЧНИЯ ХОРОСКОП>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.