Седмичен хороскоп 9-15 декември 2013 (I част)

Вашият хороскоп за периода от 9 до 15 декември 2013 година

 

Овен

Новата седмица ще бъде доста напрегната за представителите на зодия Овен. Напрежението на работното място ще витае във въздуха и ще имате сериозни спорове с началниците.  Опитайте се да запазите самообладание и да не влизате в излишни конфликти. В края на периода – неочаквани финансови постъпления.

В личен план нещата също няма да вървят по мед и масло. Рутината във връзката ще започне да ви изнервя, което пък ще стане повод за още куп спречквания с любимия човек.  Отделете повече време за спорт и любими занимания.

 

Телец

Седмицата ще бъде успешна за Телците в професионален план. Ще се отдадете на занимания, резултатът, от които ще видите в началото на новата година. Спокойствие и приятна атмосфера цари както на работното място, така и в личен план.

Очакват ви незабравими дни в компанията на любимите хора, които често сте пренебрегвали за сметка на професионалните си ангажименти.  Сега е моментът да им покажете, че държите на тях. Периодът е подходящ за  нови запознанства и романтични срещи.

 

Близнаци

През новата седмица буквално ще бъдете затрупани с работа. Предстои ви взимане на важни решения, които трябва да обмислите добре. Още в средата на периода ще получите признание за труда си и допълнителен финансов  стимул. Въпреки това бъдете премерени в харчовете  не пилейте с  лека ръка.

Спор с партньора може да ви изкара извън равновесие. Бъдете по-сдържани в  емоциите си, ако не искате да се стигне до сериозни конфликти. Периодът не е подходящ за започване на нова връзка.

 

Рак

За да постигнете успех на работното място трябва да бъдете изключително концентрирани и да се абстрахирате от мненията на околните. Колеги ще се опитат да ви подведат със съвет. Помислете добре преди да се доверите,в противен случай рискувате да направите грешка.

Посветете цялото си лично време на семейството. Ще се радвате на подкрепата и любовта на любимите хора. През уикенда – пътуване.

 

Лъв

Една добра идея е на път да ви издигне в очите на началниците. През последните месеци работите неуморно и най-накрая усилията ви ще бъдат оценени. Имате реални шансове за повишение.

Обърнете повече време на половинката си. Периодът е подходящ за изясняване на отношенията. Близък човек ще ви зарадва с прекрасна вест. Обърнете внимание и на здравето си.

 

Дева

Натоварени сте с прекалено много служебни ангажименти, които въпреки амбицията си няма да успеете да изпълните. Често ще губите концентрация, а това ще доведе до конфликти с началниците, чиито изисквания в последните месеци непрекъснато нарастват. Бъдете премерени в изказванията си не позволявайте на гнева да ви завладее.

Изнервени сте и това ще доведе до препирни с любимите хора, които до известна степен се чувстват пренебрегнати. Отделете повече време за почивка и разходки. Напрежението ще се тушира едва през уикенда.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.