Седмичен хороскоп 7-13 април (1 част)

Седмичен хороскоп 7-13 април

Овен

Овните ще имат повод за гордост по отношение на професионалните си постижения през новата седмица. Старанието и усърдието, с което вършите работата си, ще бъде забелязано от началници и колеги. Въпреки това, не се възгордявайте от успеха и залагайте предимно на екипната работа. Ако делегирате част от задълженията си, ще имате повече време за разработване на нови проекти.

В личен план ще бъдете доста „изобретателни”, което ще се отрази положително на настоящата ви връзка. Партньорът ви ще оцени усилията, които полагате.  В общуването си с околните, избягвайте да давате непоискани съвети.

 

Телец

На работното място ви очаква спокойна седмица. Ще успеете да свършите основните си задължения в срок, което пък ще стане повод все по-често да решавате въпроси от личен характер на работното място.  Седмицата ще бъде успешна и за Телците, които търсят нова работа. Избягвайте клишираните въпроси и отговори, ако искате да получите новата позиция.

В любовен план ви очакват серия от положително емоции и романтични мигове, но при условие, че погледнете на човека до вас като равностоен. Избягвайте заповедническия тон. Отделете повече време за спорт и разходки сред природата.

 

Близнаци

Ако успеете да се отърсите от личните си проблеми, на работното място ще постигнете успех. Колега ще се опита да ви подаде ръка при решаването на важни въпроси, от които зависи бъдещето ви професионално израстване. Не бъдете прекалено мнителни, но и не се доверявайте сляпо на съветите. Помислете и едва тогава пристъпвайте към действие.

Проявете здрав разум при решаването на личните си проблеми. Понякога по-добрият вариант е да замълчите, отколкото с думите си да нараните околните. Това ще осъзнаете най-добре в края на седмицата, когато ще имате възможност да поговорите със стар приятел.

 

Рак

На работното си място Раците ще бъдат натоварени с много отговорни задачи. Въпреки че чувствате, че имате сила да справите с всичко сами, не пренебрегвайте помощта, която ще ви  бъде предложена. През новата седмица ще ви се отдаде възможност за започване на допълнителен курс, който ще повиши професионалните ви умения. Периодът ще бъде успешен и за Раците, които търсят нова работа.

Настоящата ви връзка се крепи на сериозна основа, така че няма да имате повод за притеснения. Дайте повече свобода на партньора си и го подкрепете във взимането на важно решение. Пазете се от физически травми.

 

Лъв

Признание за постигнати успехи на работното място ще зарадва Лъвовете през новата седмица. Комуникацията с началниците ви се подобрява, а това може да ви бъде от изключителна полза. Бъдете спокойни и уверени. Не се колебайте да изкажете своята гледна точка, дори да се различава коренно от тази на ръководителя ви. Не влизайте в излишни спорове с колеги.

Свободното си време посветете на любимия  човек. Ще ви се отдаде възможност да заздравите връзката си и да докажете на човека до вас, че държите на него. Необвързаните да не бързат да се впускат в сериозна връзка.

 

Дева

Избягвайте спонтанните решения на работното място. Проблемите в службата ви никак не са малко, а разрешаването им изисква освен концентрация и много време. Не прибързайте с подписването на нови договори, още повече ако финансовите им параметри, коренно се различават от настоящите.

Тъмни облаци да надвиснали и над личния ви живот. Въпреки че изглежда стабилна, връзката ви може да „пострада”,  ако не й обърнете внимание. „Замитането” на проблемите „под килима” не ги решава.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

Вижте още: Месечен хороскоп за април 2014

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.