Седмичен хороскоп 04-10.11.2013 (II част)

Седмичен хороскоп 04-10.11.2013

Вашият седмичен хороскоп за периода от 4 до 10 ноември 2013 година в LifeStyleBG.com:

 

Везни

Ще бъдете изпълнени с много нови идеи на работното място. Преди да ги споделите с началника си, помислете добре, дали ще имате сили за да ги осъществите. Ще бъдете склонни да взимате решения под влиянието на еуфорията, а това може да ви изиграе лоша шега.

Седмицата е подходяща за изясняване на отношенията с партньора. От дълго време правите компромиси, което се отразява зле на връзката ви като цяло. Обсъдете ситуацията и кажете от какво имате нужда и как виждате съвместното ви бъдеще.

 

Скорпион

Първата седмица на ноември е изключително успешна за представителите на зодия Скорпион както в личен, така и в професионален план. С лекота ще изпълнявате служебните си ангажименти, а към края на периода ще бъдете приятно изненадани от неочаквани финансови постъпления.

Седмицата ще бъде спокойна и изпълнена с много страст в личен план. Връзката ви е стабилна, можете да разчитате на партньора си във всяко едно отношение.

 

Стрелец

Новата седмица започва с нови предизвикателства на работното място, които първоначално ще ви се сторят безсмислени, но постепенно ще разбере, че това е промяната, от която се нуждаете. Не се изключено да ви поканят да се включите в курс за повишаване на квалификацията.

В личен план отделете повече време на семейството. Половинката ви се чувства пренебрегната и това може да предизвика известно напрежение в отношенията ви.

 

Козирог

Сега е моментът да направите крачка напред в професионалната си кариера. Изложите своите идеи и цели пред ръководството на фирмата и бъдете сигурни, че усилията ви ще бъдат възнаградени.

Погълнати от служебните си ангажименти, намирате все по-малко време за най-близките си хора. Те уж ви разбират, но в края на периода не е изключено да имате спор именно от такова естество. Почивните дни посветете изцяло на семейството си.

 

Водолей

Седмицата не е от най-благоприятните в служебен план. Прекалено сте емоционални и това може да ви подтикне да взимате грешни решения. Колеги ще се опитат да ви помогнат. Не отхвърляйте подадената ви ръка, но и не се доверявайте сляпо.

В личен план ще бъдете доста изобретателни и ще успеете да изненадате половинката си. Приятни емоции ви очакват в петък и събота.

 

Риби

Още в началото на периода ще имате разговор с шефа. Кажете нещата с истинските им имена, това само ще ви издигне в очите му. И през новата седмица времето ще ви притиска и няма да успеете да изпълните плановете си, но това не е фатално.

Отделете повече време за себе си. Обърнете внимание на здравето си, а почивните дни прекарайте в компанията на семейството и приятели. Сега е моментът да преоткриете половинката си или да срещнете нова любов.

 

 КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.