Седмичен хороскоп 04-10.11.2013 (I част)

Вашият седмичен хороскоп за периода от 4 до 10 ноември 2013 година от LifeStyleBG.com:

 

Овен

Седмицата ще бъде натоварена и в същото време доста успешна за представителите на зодия Овен. Ще бъдете изправени пред ново предизвикателство на работното място, с което ще се справите блестящо. Оставете емоциите на заден план, забравете за притесненията и просто действайте като професионалист.

В личен план ще се радвате на отлично здраве и хармонична връзка с партньора. В средата на седмицата ви очаква малък спор, който за щастие няма да доведе до необратими последици. Напротив, дори ще закрепи връзката ви.

 

Телец

Не всичко, което сте планирали в професионален план ще успеете да изпълните през новата седмица. Това обаче не бива да ви притеснява. Нещата вървят повече от добре, а седмицата предвещава успех. Концентрирайте се само върху някои от най-важните задачи.

В личен план седмицата ще започне монотонно и дори скучно. През втората половина на периода ви очаква приятна изненада.

 

Близнаци

Натоварена и изпълнена с неприятни емоции седмица очаква Близнаците. На работното място ще бъдете обект на клюки и словесни атаки от страна на колеги, които ще се опитат да ви превърнат в изкупителна жертва на собствените си грешки. Доколкото е възможно, опитайте да не приемате твърде присърце тези скандали.

В личен план ще се радвате на подкрепата и обичта на най-близките си хора. Въпреки това се постарайте да не пренасяте негативните емоции от работата вкъщи. Почивните дни посветете на семейството.

 

Рак

Раците ще се радват на хармонична работна седмица. Ще сте погълнати от рутинните си задължения, а в края на периода ще получите интересно бизнес предложение. Помислете внимателно преди да дадете конкретен отговор. Обърнете внимание на здравето си.

За сметка на това ви очакват много емоции в личен план. Очаква ви сериозен разговор с партньора, а през уикенда – пътуване.

 

Лъв

За Лъвовете новата седмица ще бъде изпълнена с доста емоции на работното място. От доста време ви мъчат някои от изискванията на шефа, но не това е най-подходящият период за решаването на проблемите. Ако все пак се стигне до конфликт, бъдете премерени в изказванията си и не позволявайте гневът да надвие над здравия разум.

В личен план също жадувате за някаква промяна, а това е подходящ период за поемане на инициативата. Покажете на половинката си, че вие „командвате парада”. Почивните дни са изключително подходящи за организиране на романтично пътешествие извън града.

 

Дева

Очакват ви известни промени в службата. Погледнете с оптимизъм на случващото се, промяната ще бъде за добро. Вашият труд и упоритост няма да бъдат незабелязани и още в края на седмицата ще получите признание.

Посветете следващите седем дни на партньора си. От известно време вашата половинка се чувства пренебрегната, покажете й, че държите на връзката и вложете малко повече страст и романтика.


КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.